Het kookboek voor gezonde ogen is er!

Geef je ogen de kost, het kookboek voor gezonde ogen, is er! Al twee jaar lang is het beschikbaar als e-book, maar nu dus ook als echt kookboek. Een prachtexemplaar is het geworden en ik ben apetrots op het resultaat. Het boek ziet er betoverend mooi uit. Met dubbel zoveel recepten en met oogvoedende oefeningen als extra. Je kunt via onderstaand filmpje een inkijkje nemen.

Waarom is dit boek zo belangrijk?

De eerste keer dat ik een boek in mijn handen had dat ging over de link tussen ogen en voeding, raakte ik enorm gefrustreerd. Ten eerste werd er helemaal niets gezegd over hoe het dragen van een bril de gezondheid van de ogen negatief beïnvloedt, terwijl dat toch echt een belangrijk onderdeel is van het probleem van slecht zien. Ten tweede waren de adviezen over voeding heel beperkt. Ze gingen absoluut niet over de essentie. Eerlijk gezegd kom ik maar weinig adviezen tegen die goed de link leggen tussen voeding en de werking van het lichaam.

De geboorte van Geef je ogen de kost

Hoe kwam Geef je ogen de kost tot stand? Twee jaar geleden gaf ik mijn ogenretraite in Zuid-Frankrijk. Voeding is een belangrijk onderdeel tijdens al mijn evenementen en ik had voor die week voedingsdeskundige Tanja Stevens meegevraagd om voor de groep te koken. Zij houdt dezelfde voedingsprincipes aan als ik. Ray van Schaffelaar had ik mee als fotograaf. 

De deelnemers waren wildenthousiast over het eten van Tanja en vroegen om haar recepten. Ik kwam toen op het idee om er een kookboek van te maken dat ik via mijn website als e-kookboek zou kunnen aanbieden. Ray zou dan de fotografie en de opmaak kunnen doen. Het idee voor Geef je ogen de kost is dus geboren in Zuid-Frankrijk. 

Het resultaat is om te smullen

Terwijl we hiermee druk bezig waren, was ik met Madelein Bol een weekend weg. Madelein redigeert al jaren teksten voor VolZicht en toen ze onder ogen kreeg wat wij tot dan toe geschreven hadden voor het kookboek, begon ze à la minute met corrigeren. Zo hebben wij met ons vieren het eerste e-kookboek gemaakt en zijn we daarna verdergegaan met het maken van een echt kookboek. Een behoorlijke klus is het geweest, dat kan ik je wel zeggen. Maar het was de moeite waard, want het resultaat is om te smullen!

Breng de oerwijsheid terug in je leven

Geef je ogen de kost is een dik, degelijk kookboek vol oerwijsheid over voeding en de ogen. De vele prachtige foto’s zijn om je vingers bij af te likken. Er staan niet alleen een heleboel heerlijke recepten in het boek die je helpen je ogen gezond te houden én te maken, je leest ook diepgaande achtergrondinformatie over de essentie van voeding en de werking van het lichaam. Het boek krijg je inclusief een stappenplan dat je helpt deze wijsheid op een goede manier te integreren in je dagelijks leven.

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen