Hoe ga je met een ontspannen blik de feestdagen in?

Hoe ga je met een ontspannen blik de feestdagen in?

De donkere dagen voor kerst horen eigenlijk een moment van rust en ontspanning voor onze ogen en lichaam te zijn. Helaas is niets minder waar en zijn voor veel mensen de kerst zelf en de dagen ervoor een moment van stress. Drukte en stress om kerstinkopen te doen, of het tegenovergestelde, eenzaamheid voor de mensen die met kerst alleen thuis zijn.

De kerstverlichting is weelderig aanwezig en overheerst de donkerte die er nu van nature hoort te zijn. Vrede op aarde lijkt verder weg dan ooit.


Hoe houd je dan je hoofd koel en je ogen ontspannen?

Geen rust en vrede, maar eerder een gekkenhuis. Het is zoals het is. Hoe zorg je ervoor dat je dan toch met een rustig en vredig gevoel de kerstdagen doorbrengt? Hier een paar simpele tips om je door de kerstdagen heen te helpen.

  • Ontspan je ogen voordat je opstaat en voordat je naar bed gaat.
  • Neem rustmomenten voor jezelf, al is het maar op de w.c. 😉
  • Maak een eenvoudig kerstdiner.
  • Ben je alleen, neem dan ook momenten om je ogen te ontspannen.
  • Wat zijn jouw wensen voor kerst? Hoe wil je dat je je voelt? Zet deze gevoelens als intenties neer aan het begin van de dag.

Hulp tijdens de feestdagen

Wat zou het je opleveren om met ontspannen ogen de feestdagen in te gaan en te leren hoe je weer beter kunt zien zonder bril of lenzen?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Ik wens je hele fijne kerstdagen toe!

 

 


 

 

 

 

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen