Ik zie het aan met lede ogen
16 november 2021 

Ik zie het aan met lede ogen

Ik zie het aan met lede ogen. Hoe de mensen om mij heen doen wat er op de televisie gezegd wordt. Ik volg geen persconferenties, ik word al misselijk als ik er naar kijk. Het is voor mij zo overduidelijk nep. Ik hoor naderhand wel de verhalen, de paniek over de maatregelen die erbij zijn gekomen of de paniek over de nog meer gestegen aantal "positieve gevallen" (en ik maar altijd denken dat positief iets leuks en goeds is, om blij van te worden).

Schok

Vandaar mijn schok toen ik vorige week zondag de supermarkt inliep en iedereen weer rond zag lopen met die doeken voor hun gezicht. Ik was er even niet op voorbereid. En vind het iedere keer weer naar om te zien. Ik zeg al van het begin af aan, deze maatregelen gaan niet over gezondheid. Juist het tegenovergestelde, ze zijn ziekmakend.

Om als voorbeeld, maar even het mondkapje te nemen. Ons lichaam heeft zuurstof nodig. We ademen over het algemeen al veel te oppervlakkig, waardoor er niet voldoende zuurstof binnen komt. Ge je er ook nog eens een lap stof voor plaatsen, dan adem je nauwelijks nog verse zuurstof in, en adem je teveel kooldioxide in. Voor de gezondheid van de ogen is dit niet al te best, klik hier en hier voor artikelen die ik daar eerder over heb geschreven.

Met een zak chips erbij

Ik zie om me heen hoe makkelijk mensen mee gaan in het verhaal van de persconferentie. Er zijn mensen die er zelfs naar uitkijken. Ik hoorde iemand zeggen, "Oja, vanavond persconferentie. Leuk, met een zak chips erbij." Weliswaar voor de grap, maar het is me wel vaker opgevallen dat het voor veel mensen is als een spannende televisie serie die ze volgen. Wel een serie waar ze zelf midden in zitten. Maar ja, dat maakt de beleving alleen maar echter.

En dan wordt er op televisie gezegd: "er moeten QR-codes gescand worden." En gaan mensen dat doen. Mochten ze er zelf niet aan gedacht hebben, worden ze door de bezoekers er wel op gewezen: "jullie scannen toch wel de QR-code?"

Geen yogalessen meer

Met als gevolg dat ik niet meer naar de yogalessen kan waar ik graag heen ging. Die juist zo goed zijn voor mijn gezondheid. Niet eens omdat de school een brief heeft ontvangen met de mededeling dat ze moeten gaan scannen. Maar omdat het op televisie is gezegd. Ik krijg terug te horen dat het mijn eigen keuze is. Ook dat is een zin die ik vaak om me heen hoor. Dat hebben ze via de televisie goed erin gestampt. Je hebt een keuze, wel of niet vaccineren, als je het niet doet, dan mag je alleen van alles niet meer. Dat is geen keuze, dat is dwang.

Aangifte doen

Ik kan aangifte doen tegen de yogaschool, want ze handelen tegen de Universele Rechten van de Mens. En tegen het besluit van de Raad van Europa, die op 27 januari 2021 in zijn resolutie 2361/2021 besloot onder meer dat vaccinatie niet verplicht is en dat niet gevaccineerde mensen niet mogen worden gediscrimineerd.

Vanmorgen kon ik dus niet naar de les. En voel ik me wat ontheemd en verdrietig. Ik red mezelf prima, ook zonder de yoga school. Ik weet wat goed voor mijn gezondheid is, en dat pas ik al 15 jaar van mijn leven toe. Ik sta er 100% achter dat ik geen gif in mijn lichaam laat spuiten.  En in plaats van de yoga, schrijf ik deze blog. Waarmee ik mijn verdriet en het ontheemde gevoel, een uitlaatklep geef en hopelijk jou inspireer met dit verhaal.

Zekerheid, stabiliteit, vertrouwen en kracht

Door het afzetten van mijn bril en te gaan zien met mijn eigen ogen, is het voor mij heel gemakkelijk te doorzien wat er niet klopt in de verhalen die verteld worden. En ik kan je zeggen wat mij betreft, klopt er niets over wat ze ons vertellen. Wist je dat de oorspronkelijke betekenis van virus vergif is, klik hier om daar meer over te lezen. Het is niet per se makkelijk om dit soort dingen te doorzien. Met de mensen massa mee lopen lijkt gemakkelijker. Maar ik voel me heel stabiel en zeker over mijzelf en mijn pad. Dat geeft me kracht en vertrouwen. Basisgevoelens die bij veel mensen ontbreken.

Wil jij ook weer goed leren zien?

Wil je leren hoe je wél goed voor je lichaam en ogen kunt zorgen? Hoe je kunt bereiken dat er volop zuurstof en voedingsstoffen naar je ogen gaan, waardoor je op een natuurlijke manier weer goed gaat zien?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Graag tot ziens!

KarinOver de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Brigitte
Door

Brigitte

op 18 Nov 2021

"Mijn" yogaschool heeft open lessen zonder houdingen. Dus meer ontspanning en meditatie. Dat valt onder religie. De andere lessen wel alleen met qr. Bizarre tijden. Ook met ( nog) slechte ogen waar te nemen. Volhouden en onder de druk niet vloeibaar worden!

LouLou
Door

LouLou

op 16 Nov 2021

Je hebt absoluut gelijk Karin, maar gelukkig hebben wel steeds meer mensen door (ook de mensen die zich hebben laten vaccineren) dat het een poppenkast aan het worden is. Laten we vooral onze energie hoog houden en niet meegaan in deze show die "peppi en kokki". iedere keer weer opvoeren. De mensen die nu nog niet doorhebben dat het niet over gezondheid gaat, maar over schrikbarend snelle stappen richting een totalitaire staat, zullen compleet verloren zijn als de poppenshow is afgelopen.. Blijf vooral je zorgen uiten.

Carine
Door

Carine

op 16 Nov 2021

Dank je wel Karin Ik ben het helemaal met jou eens.

Anja
Door

Anja

op 16 Nov 2021

Ga toch eens kijken op een ic misschien dat je ogen dan goed gaan zien. Niemand vindt deze maatregelen leuk.

Karin Hogenboom
Door

Karin Hogenboom

op 16 Nov 2021

Deze maatregelen gaan niet over ziekte en gezondheid en zijn juist ziekmakend. Klik eens door op de links die ik heb geplaatst

Dolf Flinker
Door

Dolf Flinker

op 16 Nov 2021

Je beschrijft wat ik ook voel. Ik loop al een tijdje rond met de gedachte dat ik me veel duidelijker ga uitspreken over de bizarre gebeurtenissen waar we deel van zijn. Ook zakelijk gezien past het niet om mee te gaan in de maatregelen. Het druist tegen alle 'Leefstijladviezen" die ik geef in. Aangifte doen tegen je yogaschool, waar je met zoveel plezier naar toe ging, gaat deze situatie echter niet veranderen. Je uitspreken en daarmee anderen laten zien dat "we" niet alleen zijn, vind ik veel krachtiger. Dank!

Ella
Door

Ella

op 16 Nov 2021

Ja, ook ik denk zoals jij. T is lastig op 't ogenblik. Zoveel mensen die dit ook zien zoals wij maar nog meer die 't (nog) niet zien. Mooi dat jij deze info deelt en dat moeten we blijven doen. In mijn omgeving leg ik ook steeds uit dat ik vaccineren niet veilig vind en dat ik niet zelf verzin. Ik haal de informatie bijvoorbeeld bij het artsencollectief.nl en café weltschmerz.

Adija Becx
Door

Adija Becx

op 16 Nov 2021

Respect en zoveel liefde voor jou Karin, mooi dat je je zo uitspreekt! Dank je wel daarvoor! Adija

Dorien
Door

Dorien

op 16 Nov 2021

Karin, helemaal eens met je verhaal!. Wel een andere opmerking. Op het moment datik je blog lees dan verschijnt er op een bepaald moment een 'reclamebanner' waar je op kunt klikken. Doe je dat echter niet dan blijft die storende reclamebanner zichtbaar, terwijl je niet de volledige tekst van de blog kunt lezen. Dat is storend.

Karin Hogenboom
Door

Karin Hogenboom

op 16 Nov 2021

Je kunt hem ook weer wegklikken.

Aleida
Door

Aleida

op 16 Nov 2021

Karin, wat goed dat je je zorgen en ergernis over de belachelijke maatregelen op zo'n duidelijke manier uitspreekt.. Je verwoordt precies hoe ik er over denk en dat is bemoedigend. Dankjewel. Warme groet Aleida.

Reactie plaatsen