In overgave zien

Ik zat met mijn man buiten in de tuin, toen we in de verte donkere wolken zagen aankomen. "O, o, er komt een flinke bui aan," zei ik. Het was bijzonder om te zien hoe het onstuimige weer ons naderde. Honderd meter verderop hoorde ik de wind fluiten en zag ik de takken aan de bomen flink heen en weer gaan, terwijl het bij ons nog rustig was.

Toen de eerste druppels begonnen te vallen, haalde ik snel mijn handdoeken binnen.

Net op tijd, het begon daarna direct te hozen. Ik stond achter het raam te kijken en had ineens zin om weer naar buiten te gaan, de regen in. Meteen was ik drijfnat. Heerlijk, wat een verfrissing! Het voelde zo fijn om me helemaal te ontspannen en me over te geven aan de regen.

"Loslaten, loslaten, loslaten. Dat is waar het bij goed zien om gaat," vertelde eens een van de specialisten rondom zien waar ik bij in training was.

Maar wat is de overtreffende trap van loslaten?

OVERGAVE!

In overgave zien!

Het beeld van buitenaf in overgave ontvangen. Als dat zich voltrekt, zie je perfect!

Ga je mee op een winters ooghelend avontuur in Zweden?

In februari volgend jaar ga ik met een groep naar Zweden, om daar in de prachtige natuur te leren hoe we vanuit overgave kunnen zien. Deze Helende Ogen Retraite is van 4 tot 11 februari 2025. We gaan juist in de winter, want dat seizoen is in Zweden een bijzondere belevenis. Plekken die in de zomer niet bereikbaar zijn door het water, kun je in de winter echt betreden. Een sneeuwschoenwandeling door het moeras is een unieke belevenis.

Midden in de natuur zijn, in de stilte zijn, het licht van de sneeuw en de echte duisternis de ogen laten binnenstromen, en je bent in het ooghelende veld van VolZicht. Dit zijn 4 elementen waardoor jouw lichaam helemaal tot rust komt en het parasympatisch systeem tot grote verdiepende heling kan komen.

In die week maak je een diepe transformatie door, alles draait om het helen van de ogen en het zicht, juist door de combinatie van de 4 genoemde elementen. In Nederland in het alledaagse leven is het moeilijk om echt zo ver te komen, door alle spanningsbronnen om ons heen.

We volgen het ritme van dag en nacht

We logeren op een klein landgoed in de magische Zweedse 'wildernis'. De hele week ben je onder mijn begeleiding en geven we de ogen wat ze nodig hebben om weer gezond en vitaal te worden en goed te gaan zien.

We volgen het ritme van dag en nacht, zonder kunstlicht en elektriciteit, op zichzelf al enorm helend voor de ogen. We versterken dit proces met gezonde voeding en doen oefeningen om het visuele systeem tot in de diepte te ontspannen, met als resultaat aan het eind van de week: rust in jouw ogen, helderheid in jouw zien en een diepe verbinding met jezelf.

Tussendoor is er volop ruimte om te wandelen, te rusten en alle veranderingen in jouw visuele systeem op hun plek te laten vallen. In de sneeuw.

Het lijkt mij heel leuk als jij ook meegaat

De VolZichtmethode richt zich op innerlijke heling vanuit de kracht van de natuur. In Zweden maken we optimaal gebruik van deze kracht.

Op woensdag 5 juni geef ik een speciaal webinar over deze retraite en de Kracht van de Natuur. Daar krijg je meer informatie en kun je vragen stellen.

 Klik hier om je in te schrijven voor dit gratis en vrijblijvende webinar. 

Kun je niet live bij het webinar aanwezig zijn en heb je serieus interesse, schrijf je dan toch in. Je kunt van tevoren je vragen indienen en ontvangt na de uitzending de link voor de replay.

Wil je alvast meer informatie over de retraite en wil je weten wat de voorwaarden zijn, klik dan op onderstaande link.

Ogen retraite Zweden

We gaan eerst nog de zomer in, maar ik kijk al uit naar deze winterse retraite!

Hartelijke groetjes, Karin

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen