Lensimplantaten, brrr!!

Ik fietste laatste las een reclamebord waarop stond: Nooit meer een (lees)bril. Dat is grappig, daar ben ik mee bezig, om mensen van hun bril af te helpen komen. Maar in dit geval ging het over lensimplantaten. Getsiederrie dacht ik, wat een griezelig idee. Dan snijden ze je dus in je (gezonde) ogen om daarin een lens te implanteren. Er valt vast een heleboel geld mee te verdienen dat ze zo’n grote poster hebben hangen.Ik visualiseerde mijn eigen poster: Nooit meer een (lees)bril, moeiteloos kijken zonder bril, lenzen, laseren of lensimplantaten. Zou dat niet mooi zijn.

iris westerveld
Door

iris westerveld

op 21 Dec 2016

Ja zo kom ik je weer tegen. Zie je nu zonder bril of lenzen. Ik heb multifocale: plus 3 plus 3 lenzen, als ik hoger moet gaan ze niet verder. Een bril gaat t niet worden. Ik doe al jaren oefeningen voor mn oogspieren en oog en nek ontspannings oefeningen, maar mijn ogen zijn niet verbeterd. Ik doe ze zelf, niet van jou geleerd. Meeste van de tijd functioneer ik met 1 lens in.Ga ik werkelijk beter zien?. trouwens zien kan ik wel, t probleem is vooral met lezen. Dan kom ik liever bij jou.

Karin
Door

Karin

op 23 Dec 2016

Beste Iris, Waarom kom je niet naar mijn workshop, zodat je leert wat je ogen echt nodig hebben om goed te gaan zien. Het kan zijn dat je al die jaren toch niet tot de essentie bent gekomen, waardoor je geen verbeteringen merkt. https://volzicht.nl/introductie-workshop/ 1 lens dragen vind ik zelf niet een goed idee bijvoorbeeld. Dan maak je van het ene oog een plus en het andere een min oog en dat geeft verwarrende informatie door aan je hersenen.

Reactie plaatsen