Vroege Voorjaars Ogenretraite: ga je mee paaseieren zoeken op een bijzondere plek in Zweden?
13 januari 2023 

Vroege Voorjaars Ogenretraite: ga je mee paaseieren zoeken op een bijzondere plek in Zweden?

In het vroege voorjaar ga ik voor de tweede keer met een groep naar Zweden om daar midden in de natuur mijn Helende Ogen Retraite te geven. We zijn er van dinsdag 4 april t/m dinsdag 11 april, rondom het weekend van Pasen. Ga jij ook mee? Het wordt een heerlijke week waarin alles draait om het helen van de ogen en het zicht.

We logeren op een klein landgoed in de magische Zweedse 'wildernis'. We volgen het ritme van dag en nacht, zonder kunstlicht en elektriciteit, op zichzelf al enorm helend voor de ogen.

Ontspan de ogen

We versterken dit proces met gezonde voeding en doen oefeningen om het visuele systeem tot in de diepte te ontspannen, met als resultaat aan het eind van de week: rust in jouw ogen, helderheid in jouw zien en een diepe verbinding met jezelf. Tussendoor is er volop ruimte om te wandelen, te rusten en paaseitjes te zoeken. Misschien nog wel in de sneeuw!

T/m 17 januari kun je meedoen voor de vroegboekprijs. Via onderstaande link vind je alle informatie:

Ogen retraite Zweden

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen