Page content

We zijn het verleerd

We zijn het verleerd

We zijn het verleerd. We hebben er geen idee meer van wat we wel en niet moeten eten om goed gevoed te zijn. Dat heeft zijn weerslag op onze ogen en ons zicht, want ogen zijn delicate organen die relatief veel voedingsstoffen nodig hebben.

Mythes over voeding

Voordat de voedingsindustrie macht verwierf, wisten wij wél wat gezonde voeding was. Van moeder op dochter en van vader op zoon werd dit generaties lang doorgegeven. Maar inmiddels zijn er nogal wat mythes de wereld ingebracht. Tanja Stevens, de gezondheidstherapeute met wie ik samenwerk, heeft een interessant e-book over voeding en voedingsmythes geschreven. Hierbij bieden we je dat e-book gratis aan.

Klik hier voor het gratis e-book van Tanja

VolZicht Ogen Voedingsdag

Tijdens de VolZicht Ogen Voedingsdag op 9 juni geven Tanja en ik je een nog dieper inzicht in de oerwijsheid omtrent voeding. We vertellen je hoe die wijsheid weer toegankelijk voor je wordt, op een leuke, makkelijke manier. Bovendien lanceren we die dag ons nieuwe kookboek, zodat je direct aan de slag kunt met het goed voeden van jouw ogen.

Klik hier voor meer informatie over de Voedingsdag en de vroegboekprijs

Wij zijn zelf heel blij dat deze wijsheid over voeding op ons pad is gekomen en we willen onze inzichten graag met je delen.

Groetjes,

Karin en Tanja

Comment Section

0 reacties op “We zijn het verleerd

Plaats een reactie


*