Welke voeding is slecht voor jouw ogen?
06 februari 2023 

Welke voeding is slecht voor jouw ogen?

Vroeger had ik vaak last van droge, vermoeide, jeukende ogen. Terwijl ik altijd dacht dat ik gezond at. Ik legde sowieso de connectie niet met mijn voeding. Zoals zoveel mensen dat niet doen.

In deze blog en in onderstaande video deel ik met je welke voeding slecht is voor jouw ogen. Belangrijke informatie, want dan als je deze voeding zoveel mogelijk weglaat, gaan je ogen al veel beter aanvoelen. 

Klik hier om de video te bekijken..

hoe je met voeding jouw ogen wazig laat zienJessica begon mijn programma, niet alleen omdat ze beter wilde gaan zien, maar ook hoopte ze dat haar huid zou verbeteren. Ze had hier namelijk al meer dan 20 jaar last van. Ze moest hiervoor zelfs met regelmaat prednison gebruiken. Na een paar weken aan de slag met mijn voedingstips en oefeningen ging het al aanzienlijk beter. Onder andere doordat ze een aantal voedingsmiddelen liet staan. 

Wat is slechte voeding voor de ogen?

Dat suiker slecht is r dat beseffen veel mensen al en Jessica gebruikte dat nauwelijks. Toch had ze klachten. Wat is er dan nog meer niet goed?

Veel mensen weten niet dat plantaardige oliën, die zo aangeprezen worden, slecht voor ons is. Dan heb ik het over zonnebloem, sla, soja, raapzaad, koolzaadolie. 


Deze oliën werken als een gif in ons lichaam als ze in aanraking zijn geweest met warmte, licht en zuurstof. Het zijn instabiele vetten die dan ranzig worden en vrije radicalen veroorzaken in ons lichaam. Beter niet gebruiken dus. 

Daarnaast zijn heel veel planten niet goed te verteren voor ons lichaam, ze bevatten allerlei antinutriënten die giftig voor ons zijn, zeker als ze rauw gegeten worden.  Beter kook of fermenteer je planten. 

Zien jouw ogen minder goed, zijn ze ziek of zijn er andere klachten? 

Jezelf slechte voeding geven is een belangrijke oorzaak van je klachten. Met de goede voeding voor jouw ogen, voed je je hele lichaam. Je gaat niet alleen beter zien, maar je ook fitter, vitaler en gezonder voelen.  Wil je meer weten over hoe je jouw ogen op natuurlijke wijze kunt helen? Ik geef 18 maart 2023 een Ogen Voedingsdag, in die dag ga je met voeding op verschillende manieren aan de slag. 

Klik hier voor meer informatie over de Ogen Voedingsdag en om je aan te melden. 

 

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen