Wil je in 2017 veel beter gaan zien?
16 december 2016 

Wil je in 2017 veel beter gaan zien?

Wil je in 2017 veel beter gaan zien? Maar dan wel zonder bril of lenzen, op natuurlijke wijze! Voor de meeste brildragers lijkt het een onmogelijke opgave, om zonder hun bril door het leven te gaan. Ze denken dat het niet kan. 

Ukkies van twee

Hoe komt dat? Omdat er veel onwaarheden worden verteld over hoe het komt dat onze ogen slechter gaan zien. Ook vertelt niemand ons wat er allemaal mogelijk is om slecht zien op te lossen. We leren bijvoorbeeld dat slechter gaan zien komt door ouderdom en dat er niets aan te doen is. Maar als dit waar is, hoe zit het dan met kinderen? Ukkies van twee jaar oud lopen tegenwoordig al met brilletjes rond. We leren dat er niets te doen is aan wazig zicht, behalve dan het dragen van een bril, lenzen of laseren. We leren dat we zelf geen invloed hebben op ons zicht en dat we voor het “welzijn” van onze ogen zijn overgeleverd aan de opticien en oogarts.

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Amber
Door

Amber

op 05 Jan 2017

Beste Karen, Ik ben een artikel tegen gekomen waar men beweert dat je met hypnose je zicht kan verbeteren. Er is een website die hypnotherapie aanbiedt en verkoopt. Zou je hier een artikel over willen schrijven? Ik ben erg benieuwd naar uw mening! Groetjes, Amber

Reactie plaatsen