Page content

Wil je in 2017 veel beter gaan zien?

Wil je in 2017 veel beter gaan zien?

Wil je in 2017 veel beter gaan zien? Maar dan wel zonder bril of lenzen, op natuurlijke wijze! Voor de meeste brildragers lijkt het een onmogelijke opgave, om zonder hun bril door het leven te gaan. Ze denken dat het niet kan. 

Ukkies van twee

Hoe komt dat? Omdat er veel onwaarheden worden verteld over hoe het komt dat onze ogen slechter gaan zien. Ook vertelt niemand ons wat er allemaal mogelijk is om slecht zien op te lossen. We leren bijvoorbeeld dat slechter gaan zien komt door ouderdom en dat er niets aan te doen is. Maar als dit waar is, hoe zit het dan met kinderen? Ukkies van twee jaar oud lopen tegenwoordig al met brilletjes rond. We leren dat er niets te doen is aan wazig zicht, behalve dan het dragen van een bril, lenzen of laseren. We leren dat we zelf geen invloed hebben op ons zicht en dat we voor het “welzijn” van onze ogen zijn overgeleverd aan de opticien en oogarts.

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug?

In mijn korte krachtige oogcollege leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Meld je via onderstaande link aan voor dit oogcollege en leer:

  • Wat de basisbehoeftes van het oog zijn
  • Hoe je eigen natuur werkt
  • Hoe jouw overtuigingen invloed hebben op goed zicht.

Oogcollege: Gezonde ogen zien perfect

Aan het eind van het oogcollege kun je zien hoe je stappen kunt nemen voor een verder vervolg.

Comment Section

1 reactie op “Wil je in 2017 veel beter gaan zien?


Door Amber op 5 januari 2017

Beste Karen, Ik ben een artikel tegen gekomen waar men beweert dat je met hypnose je zicht kan verbeteren. Er is een website die hypnotherapie aanbiedt en verkoopt.
Zou je hier een artikel over willen schrijven? Ik ben erg benieuwd naar uw mening!

Groetjes, Amber

Plaats een reactie


*