Zet jouw bril af en groei!

Zet jouw bril af en groei! Dat klinkt simpel …, maar besluiten om voortaan zonder bril of lenzen door het leven te gaan is niet zomaar iets. Als je dit doet, neem je een belangrijke stap op het vlak van jouw persoonlijke groei. Je bril voorgoed afzetten verandert namelijk niet alleen jouw zicht naar buiten toe, maar ook je blik naar binnen. De ogen zijn de poorten naar de ziel: via je zicht maak je contact met jouw kern, je bron. Zitten je ogen gevangen achter het glas van brillen of lenzen, dan kom je veel minder gemakkelijk bij die oorsprong in de buurt. Door achter het glas vandaan te stappen, bevrijd je jezelf.

groei en bloei

De blik naar binnen richten

Loop je op bepaalde punten vast in je leven? Zit je niet lekker in je vel? Ervaar je veel spanning? Ben je vaak moe, voel je je niet fit? Heb je weinig zelfvertrouwen? Of zitten oude zaken uit het verleden je dwars? Je hebt waarschijnlijk nog nooit de link gelegd, maar het dragen van je bril kan dit soort negatieve gevoelens versterken, in stand houden, veroorzaken zelfs. Je persoonlijke groei stagneert. En andersom werkt het ook: ik hoor van veel mensen terug hoe zij op persoonlijk vlak beginnen te groeien als ze met hun eigen ogen gaan kijken, naar buiten én naar binnen.

Oude pijnen loslaten

Tijdens de driedaagse cursus die ik twee keer per jaar geef in ’t Hof van Axen in Drenthe zie ik wonderlijke dingen gebeuren. Mensen komen wat verscholen achter hun brillenglazen binnen en vertrekken na het weekend met een compleet andere uitstraling. Ze durven in die drie dagen oude pijnen los te latennieuwe inzichten volzicht.nl en ik zie ze opfleuren. Anja bijvoorbeeld vertelde dat ze heel dankbaar was dat ze een oud probleem met haar moeder uit had kunnen werken. Ze was zo opgelucht! Theo had zichzelf bevrijd van de overtuiging dat hij ‘een bril nodig had’. Hij lachte luid aan het eind van het weekend: “Mijn ogen kunnen gewoon wél goed zien!”

Zet jouw bril af en groei!

Je bril afzetten betekent je angsten onder ogen zien. Zonder bril op kun je ze eindelijk met heldere blik recht aankijken, waardoor ze vaak verdwijnen. Willemijn vertelde me dat ze niet bang meer is nu ze haar bril niet meer draagt en dat ze veel meer zelfvertrouwen heeft gekregen. Het afzetten van je bril kan zelfs je persoonlijkheid zo veranderen dat je een liever, aardiger mens wordt. Dit ervoer Mirjam toen ze met mijn programma bezig was. Ze kreeg van vrienden en bekenden de feedback dat ze milder was geworden, leuker in de omgang. Bekijk het onderstaande filmpje om te zien hoe het precies werkt met het afzetten van je bril en persoonlijke groei. En lees daaronder verder hoe VolZicht je kan helpen…

Hoe krijgen jouw ogen die niet meer zien zoals vroeger weer hun eigen zicht terug?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Marcel Stortelder
Door

Marcel Stortelder

op 21 Sep 2016

Als ik deze digitale cursus bestel,krijg ik dan ook garantie dat ik van mijn bril af kom?

Karin
Door

Karin

op 21 Sep 2016

Beste Marcel, Ik kan je garanderen dat je in de cursus de stappen leert om goed te gaan zien zonder bril.

Karin
Door

Karin

op 20 Sep 2016

Dat zijn specialisten in de oogheelkunde en is inderdaad beschermd. Mijn specialisme ligt in wat ogen nodig hebben om gezond te worden. Dat mag ik zeggen, dat is geen beschermde titel.

Reactie plaatsen