Bedankt voor de hulp!

Vorige week plaatste ik een blog met een vraag om hulp. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een boek, waarin ik veel van wat ik weet wil uitleggen. Tijdens het schrijfproces merk ik dat er één vraag steeds opnieuw opkomt. Wat hebben mensen nodig om serieus goed voor hun ogen te gaan zorgen? Ik vind het echte antwoord lastig te vinden (“tijd” of “geld” vind ik iets te simpel) en daarom heb ik de vraag aan jullie gesteld. 

Mensen hebben massaal gereageerd op mijn oproep. Bedankt voor alle reacties! Mensen zijn er echt voor gaan zitten om de vraag te beantwoorden en echt dieper gaan zoeken bij zichzelf naar het antwoord. Dat waardeer ik heel erg.

Boek over zien zonder bril

Tegelijkertijd is het ook een eerste stap die je hebt gezet om jezélf te helpen en serieus te nemen: je bent gaan zoeken naar de echte reden. Je hebt je wellicht afgevraagd of jij het jezelf eigenlijk wel waard vindt om met je ogen aan de slag te gaan.

Omdat zoveel mensen hebben gereageerd, heb ik niet 3 maar 5 online workshops verloot. De winnaars zijn inmiddels begonnen met de workshop.

Het allerleukste antwoord op de vraag wat jij nodig hebt om goed voor je ogen te gaan zorgen, kwam van Josephine: “Jouw workshop!”

Een deel van de mensen heeft via mail gereageerd, een ander deel direct onder de blog. Ik heb daar steeds mijn persoonlijke reactie onder geplaatst.

Klik hier voor de blog en mijn reacties

Ik ga jullie input meenemen bij het schrijven van mijn boek en ik houd jullie op de hoogte over de vorderingen.

Nogmaals Dank!

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Phil vroemen
Door

Phil vroemen

op 23 Sep 2021

Karin, ik kwam op je site en heb via de kinesiologie uitgetest wat ik kon meenemen van je ogentips en uitleg. Hartelijk dank, ik heb het een en ander gecorrigeerd. Ik ben rechtshandig opgevoed en weet nu dat ik linkshandig ben. Ook dat had met de staar te maken. Na de linkshandige correcties heb ik een boekje getekend en wil het graag aan je schenken als dank.

Karin Hogenboom
Door

Karin Hogenboom

op 04 Oct 2021

Wat leuk, dankjewel.

Reactie plaatsen