Bedankt voor de hulp!
12 maart 2021 

Bedankt voor de hulp!

Vorige week plaatste ik een blog met een vraag om hulp. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van een boek, waarin ik veel van wat ik weet wil uitleggen. Tijdens het schrijfproces merk ik dat er één vraag steeds opnieuw opkomt. Wat hebben mensen nodig om serieus goed voor hun ogen te gaan zorgen? Ik vind het echte antwoord lastig te vinden (“tijd” of “geld” vind ik iets te simpel) en daarom heb ik de vraag aan jullie gesteld. 

Mensen hebben massaal gereageerd op mijn oproep. Bedankt voor alle reacties! Mensen zijn er echt voor gaan zitten om de vraag te beantwoorden en echt dieper gaan zoeken bij zichzelf naar het antwoord. Dat waardeer ik heel erg.

Boek over zien zonder bril

Tegelijkertijd is het ook een eerste stap die je hebt gezet om jezélf te helpen en serieus te nemen: je bent gaan zoeken naar de echte reden. Je hebt je wellicht afgevraagd of jij het jezelf eigenlijk wel waard vindt om met je ogen aan de slag te gaan.

Omdat zoveel mensen hebben gereageerd, heb ik niet 3 maar 5 online workshops verloot. De winnaars zijn inmiddels begonnen met de workshop.

Het allerleukste antwoord op de vraag wat jij nodig hebt om goed voor je ogen te gaan zorgen, kwam van Josephine: “Jouw workshop!”

Een deel van de mensen heeft via mail gereageerd, een ander deel direct onder de blog. Ik heb daar steeds mijn persoonlijke reactie onder geplaatst.

Klik hier voor de blog en mijn reacties

Ik ga jullie input meenemen bij het schrijven van mijn boek en ik houd jullie op de hoogte over de vorderingen.

Nogmaals Dank!

Over de schrijver
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down