Page content

“De pijn in mijn ogen is weg”

“De pijn in mijn ogen is weg”

“De pijn in mijn ogen is weg”, vertelt Marieke. In een mooi oud klooster in de Brabantse bossen kwam ik met mijn programma deelnemers samen voor de Duisternis Ogenretraite. De donkerte is heel voedend voor de ogen en het zien, dus daar maken we dat weekend optimaal gebruik van.

Chronische pijn aan haar ogen

Marieke zit sinds vier maanden in mijn programma. 9 jaar terug heeft ze haar ogen laten laseren en sindsdien doen haar  ogen chronisch pijn en zijn ze extreem droog. Dat gebeurt wel vaker na een laserbehandeling. Om het oog te kunnen laseren, doen ze oogverspreiders in de ogen, zodat ze er goed bij kunnen komen.

De spiertjes in de oogleden kunnen daardoor verrekken of stuk gaan. Als dat gebeurt kunnen de ogen niet goed meer knipperen en sluiten. Er wordt niet genoeg traanvocht aangemaakt en het traanvocht verdampt omdat de oogleden niet goed  sluiten, ook niet tijdens het slapen.

9 jaar lang droge, pijnlijke ogen

Met als gevolg pijnlijke, droge ogen. Dit was bij Marieke het geval. 9 jaar lang droge ogen en pijn in haar linkeroog. “Die pijn is nu weg. Als ik in een extreme situatie ben, zoals in een vliegtuig, de airconditioning is echt een ware ramp voor mijn ogen, dan komt de pijn nog wel even terug. Maar dat is dan  van korte duur. Mijn ogen herstellen zich weer snel. Terwijl een paar maanden terug duurde het wel tien dagen voordat ik daarvan was hersteld”.

Ze merkt op dat ze haar ogen nu wel goed kan sluiten, want ze wordt niet meer wakker met droge, vastgekleefde ogen. “Bovendien”, vertelt ze, “gaat het met mijn rug veel beter. Ik heb al een tijd last van mijn rug, waardoor ik  nog geen minuut achter elkaar kan staan. Nu houd ik het zeker wel een kwartier vol”. Door met je ogen aan de slag te gaan, ga je niet alleen beter zien maar verbeter je de gezondheid van de ogen en van je hele lichaam en geest.

Kwaliteit van leven is weer terug

Haar ogen zijn nog kwetsbaar, we werken er naar toe dat de weerstand nog verder verhoogd wordt en haar ogen prettig aanvoelen onder alle omstandigheden. Voor nu heeft ze weer een goede kwaliteit van leven teruggekregen na 9 jaar ellende met haar ogen. Hoe fijn is dat!

Ook jij kunt het proces omkeren

Ook jij kunt jouw proces omkeren. Of je nu pijn in je ogen hebt, of andere klachten die spelen. Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, als je de stappen uit de VolZicht methode nauwgezet volgt. Je leert  makkelijke oefeningen om de ogen te ontspannen, hoe je zorgt dat je ogen met ontspanning zien en je gaat  jouw ogen en lichaam tot op diep niveau voeden.

 

In mijn korte krachtige oogcollege leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Meld je via onderstaande link aan voor dit oogcollege en leer:

  • Wat de basisbehoeftes van het oog zijn
  • Hoe je eigen natuur werkt
  • Hoe jouw overtuigingen invloed hebben op goed zicht.

Oogcollege: Gezonde ogen zien perfect

Aan het eind van het oogcollege kun je zien hoe je stappen kunt nemen voor een verder vervolg.

De sleutel tot goed zicht is namelijk ontspanning! Ervaar de rust en zachtheid. Je kunt via onderstaande link aanmelden.

Klik hier om je gratis aan te melden

 

 

 

Comment Section

4 reacties op ““De pijn in mijn ogen is weg”


Door Michels Ghislaine op 28 januari 2020

Hallo Karin! Wat fijn om te horen van Marieke ivm haar pijnlijke ogen. Ik heb hetzelfde aan de hand na een ooglidcorrectie. Hoe gaat dit in zijn werk om mij de tips te geven dan?


Door Karin op 8 februari 2020

Ik verwijs je graag door naar het  korte, krachtige oogcollege voor verdere informatie. Deze is gratis en online.
Aan het eind kun je  zien hoe je stappen kunt nemen voor een verder vervolg.
https://volzicht.nl/oogcollege/


Door Linda op 28 januari 2020

Ik vraag mij af of ogen ook beter worden van macula degeneratie.


Door Karin op 8 februari 2020

Ik verwijs je graag door naar het  korte, krachtige oogcollege voor verdere informatie. Deze is gratis en online.
Aan het eind kun je  zien hoe je stappen kunt nemen voor een verder vervolg.
https://volzicht.nl/oogcollege/

Plaats een reactie


*