3 april 2020 

"De VolZicht methode heeft me meer gebracht dan ik ooit had kunnen denken"

“Dat ik in een tijdsbestek van vijf maanden zonder lenzen en met minimaal gebruik van een leesbril door het leven zou gaan, de conditie van mijn huid zichtbaar verbeterd zou zijn en ik mijn dieet drastisch bijgesteld zou hebben…dat had ik niet verwacht toen ik kennis maakte met Karin,” vertelt Jessica Leijgraaff. 

“Ik besloot de resultaten voor zich te laten spreken”

“Het was letterlijk even slikken toen ik aan het programma begon, want haar kijk op voeding ging tegen alles in waar ik als overtuigd vegetariër lange tijd in geloofd heb. Mede door Karin's integere persoonlijkheid en deskundige antwoorden op mijn vragen besloot ik het experiment aan te gaan en de resultaten voor zich te laten spreken.

Niet in de laatste plaats met de hoop dat haar aanpak ook een positief effect zou hebben op mijn chronische huidziekte. Het is een bijzonder traject geweest wat me veel heeft gebracht. Meer dan ik van te voren had kunnen bedenken.

Door anders te leren kijken heb ik beter leren zien. Mijn huidziekte is minder aanwezig en mijn huid heeft zelfs een voorzichtige glow gekregen. Ik heb het minder snel koud en voel me vitaal, rustiger. Dankjewel Karin, dankbaar voor je kennis en vele waardevolle inzichten.” Aldus Jessica

Wil jij ook zulke mooie resultaten behalen voor jouw ogen?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Karin

Over de schrijver
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down