"De VolZicht methode heeft me meer gebracht dan ik ooit had kunnen denken"

“Dat ik in een tijdsbestek van vijf maanden zonder lenzen en met minimaal gebruik van een leesbril door het leven zou gaan, de conditie van mijn huid zichtbaar verbeterd zou zijn en ik mijn dieet drastisch bijgesteld zou hebben … dat had ik niet verwacht toen ik kennis maakte met Karin,” vertelt Jessica Leijgraaff. 

“Ik besloot de resultaten voor zich te laten spreken”

“Het was letterlijk even slikken toen ik aan het programma begon, want haar kijk op voeding ging tegen alles in waar ik als overtuigd vegetariër lange tijd in geloofd heb. Mede door Karin’s integere persoonlijkheid en deskundige antwoorden op mijn vragen besloot ik het experiment aan te gaan en de resultaten voor zich te laten spreken.

Niet in de laatste plaats met de hoop dat haar aanpak ook een positief effect zou hebben op mijn chronische huidziekte. Het is een bijzonder traject geweest wat me veel heeft gebracht. Meer dan ik van tevoren had kunnen bedenken.

Door anders te leren kijken heb ik beter leren zien. Mijn huidziekte is minder aanwezig en mijn huid heeft zelfs een voorzichtige glow gekregen. Ik heb het minder snel koud en voel me vitaal, rustiger. Dankjewel Karin, dankbaar voor je kennis en vele waardevolle inzichten.” Aldus Jessica

Wil jij ook zulke mooie resultaten behalen voor jouw ogen?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Karin

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen