arrow_drop_up arrow_drop_down
3 april 2020 

"De VolZicht methode heeft me meer gebracht dan ik ooit had kunnen denken"

“Dat ik in een tijdsbestek van vijf maanden zonder lenzen en met minimaal gebruik van een leesbril door het leven zou gaan, de conditie van mijn huid zichtbaar verbeterd zou zijn en ik mijn dieet drastisch bijgesteld zou hebben…dat had ik niet verwacht toen ik kennis maakte met Karin,” vertelt Jessica Leijgraaff. 

“Ik besloot de resultaten voor zich te laten spreken”

“Het was letterlijk even slikken toen ik aan het programma begon, want haar kijk op voeding ging tegen alles in waar ik als overtuigd vegetariër lange tijd in geloofd heb. Mede door Karin’s integere persoonlijkheid en deskundige antwoorden op mijn vragen besloot ik het experiment aan te gaan en de resultaten voor zich te laten spreken.

Niet in de laatste plaats met de hoop dat haar aanpak ook een positief effect zou hebben op mijn chronische huidziekte. Het is een bijzonder traject geweest wat me veel heeft gebracht. Meer dan ik van te voren had kunnen bedenken.

Door anders te leren kijken heb ik beter leren zien. Mijn huidziekte is minder aanwezig en mijn huid heeft zelfs een voorzichtige glow gekregen. Ik heb het minder snel koud en voel me vitaal, rustiger. Dankjewel Karin, dankbaar voor je kennis en vele waardevolle inzichten.” Aldus Jessica

Wil jij ook zulke mooie resultaten behalen voor jouw ogen?

VolZicht Jubileumcadeau voor iedereen

Ook jou gun ik het dat je in deze roerige tijden stappen zet die je verder brengen. Ter ere van het 10-jarig bestaan van VolZicht geef ik je daarom graag een cadeau. (En cadeautjes zijn natuurlijk gratis!)

Het VolZicht Jubileumcadeau:

  • helpt je om te ontspannen in deze hectische tijd
  • geeft je inzicht in hoe jouw eigen natuur werkt
  • versterkt je lichaam en geest van binnenuit en helpt je om beter te zien

Het is een cadeau voor iedereen, ook voor mensen die al bekend zijn met de VolZichtmethode. Of je nu dichtbij of ver weg wazig ziet. Of je nu oogklachten hebt, of juist preventief goed voor je ogen wilt zorgen.

…Niet één cadeau, maar drie!

Heb je al zin om te beginnen met uitpakken? Om het nog feestelijker te maken: het gaat niet om één cadeau, maar om drie! Klik op de link:

Gratis Jubileum Cadeau!

Ken je mensen in je omgeving die hulp kunnen gebruiken bij het helen van hun ogen en zicht en die voor het VolZicht-pad open zouden kunnen staan? Stuur dit bericht dan naar ze door en gun ze hun gratis Jubileumcadeau.

Feestelijke groet!

Karin

Reactie plaatsen