"Door de pijn in mijn ogen, zijn de afgelopen jaren een hel geweest"

“De afgelopen jaren zijn voor mij een hel geweest, door de netvliesklachten die ik had aan mijn ogen,”vertelt Tiny Vanhoey. “Ik ben nog maar een paar dagen bezig met de VolZicht methode, en de pijn in mijn ogen is weg”


Tiny heeft een nare tijd achter de rug met de ene operatie na de andere. Sinds 2017 hebben haar ogen het volgende meegemaakt:

 • Monoprost oogdruppels.
 • Cryopexie.
 • Vitrectomie
 • Gasinplantatie.
 • Inplantatie van olie.
 • Wegname van olie
 • Inplantatie van andere, zwaardere olie
 • Vitrectomie voor verwijderen van de olie.
 • Inspuitingen cortisone
 • Injectie Ozurdex
 • Diamox, Azarga en Alphagan druppels 2x/dag

Het is enorm ingrijpend als er aan je ogen gesleuteld wordt. Ogen zijn kwetsbare organen, operaties, medicijnen en injecties zijn een groot trauma voor de ogen. Wanneer de ogen pijn doen, droog aanvoelen, jeuken enzovoort, heeft dat invloed op je gehele gestel. Mensen kunnen zich echt zwaar depressief voelen als de ogen lijden.

Bij oogklachten is dan kans groot dat mensen van de ene behandeling naar de andere gaan. Zoals het verhaal van Tiny. Zonder dat de situatie in de kern wordt aangepakt.  Want wat hebben de ogen nou nodig om gezond te worden.

Met de VolZicht methode ga je wel aan de gang met dit onderdeel. Je gaat je ogen eindelijk geven wat ze nodig hebben. Het mooie is, dat het met Tiny al direct beter ging op het moment dat ze besloot om met de VolZicht methode aan de slag te gaan. Ik hoor ook vaak terug dat mensen het als een opluchting ervaren.

“Eindelijk weer een goede nachtrust”

De volgende dag schrijft Tiny: “Ik heb vannacht, voor de eerste keer sinds lang, 7 uren ononderbroken geslapen”. ?

Tien jaar bestaat VolZicht dit jaar. In die tien jaar is er van alles op mijn pad gekomen wat ogen nodig hebben om gezond te zijn en goed te zien. Met deze kennis, ervaring, wijsheid heb ik een helend veld gecreëerd voor de ogen. Zodra je met de methode aan de slag gaat, betreed je dit helende veld. Waardoor je je dus direct al beter kunt voelen.

Je hoeft geen ernstige klachten te hebben voordat je deze stap maakt. Voorkomen is beter dan genezen

Wil je zelf ook stappen zetten voor jouw ogen en deze ommekeer maken?

Ben je bereid jouw leven te veranderen, aandacht aan jouw ogen te gaan geven, stappen te zetten en in jezelf te investeren? VolZicht biedt al meer dan tien jaar adequate begeleiding, ondersteuning en verdieping. Klik hier om gesprek met ons in te plannen. Dan kijken we samen met jou hoe VolZicht je hierin verder kan helpen.

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
mieke Houthaeve
Door

mieke Houthaeve

op 19 May 2020

ben altijd benieuwd naar die verhalen. De mesten zullen je niet geloven. Maar het is een methodiek die werkt!

Reactie plaatsen