Een super sint actie voor jouw ogen
30 november 2021 

Een super sint actie voor jouw ogen

Als jong meisje was ik dol op het Sinterklaas feest. Niet zozeer op die man met die rode mantel en baard. Maar het hele ritueel eromheen. Zoals de schoen zetten. 's Avonds zong ik met volle borst de liedjes en ging ik met een verwachtingsvol gevoel naar bed. De volgende ochtend was mijn favoriete moment. In het donker sloop ik naar beneden de donkere woonkamer in.

Was het slechts een mandarijntje?

Had Sint er iets in gedaan? Vol spanning sloop ik naar mijn schoen. Wetende dat het niets kon zijn. Sint had helaas niet iedere nacht tijd om bij ons langs te komen. Of was het slechts een mandarijntje? Dat was lekker hoor, maar die lagen bij ons ook in de fruitmand.

leren zien zonder bril of lenzen

Of was het een  cadeautje? Een chocoladeletter misschien? Vaak zag ik die dan al van verre uit de schoen steken. Maar soms was het een klein presentje en zag ik het pas als ik bij de schoen was aangekomen. Dat spanningsvolle moment, daar genoot ik van.

Een praktische man

En pakjesavond zelf. De harde bons op de deur en de  pepernoten die de kamer in gestrooid werden. Achter de deur stond dan een grote zak met cadeautjes. Naast wat leuke dingen ook gevuld met een nieuwe pyjama, sokken, ondergoed, want de Sint was een praktische man. 

De volgende dag vertrok hij weer naar Spanje toe. Met weemoed nam ik dan weer afscheid van deze heerlijke periode. Later vierde ik het met mijn kinderen, die ook met volle teugen genoten van het spel. Of ik het later met mijn kleinkinderen nog kan vieren, is nog maar de vraag. 

Met de bus?

De Sint verdwijnt steeds meer uit ons beeld. Ik zie geen versieringen hangen in het winkelcentrum. Alleen maar Kerstversiering. En de intocht vond in mijn woonplaats niet meer per boot plaats, ook een moment waar ik als kind van genoot. Maar dit jaar kwam hij met de bus. En als je als vader niet gevaccineerd bent kun je met je kindje in Amsterdam alleen maar over een hek heen kijken.

leren zien zonder bril of lenzen

De kerstman

Tsja, als vervanging krijgen we dan de kerstman. Ik vind dat hele kerstman gebeuren maar een slap aftreksel van hoe het Sintfeest bedoeld is. Met zijn dikke buik en zijn hohoho. Ja hoor, met rendieren vliegt hij door de lucht. Wie gelooft dat?  Nee, met je paard over de daken heen lopen, dat is pas knap. En Pieten die door de schoorsteen heen kruipen om je schoen te vullen en je wortel voor het paard eruit halen.  Of via de verwarmingsbuis, want dat kunnen ze ook. 

Super Sint Actie

Je kunt discussiëren over het moraal van het Sint verhaal, maar als kind heb ik altijd van het feest genoten. Ten ere van het Sinterklaasfeest doe ik een eenmalig Sint Actie voor mijn Ogen Wellness Pakket. Dit is een traject van drie weken waar je jouw ogen de aandacht en heling gaat geven waar ze zich goed door gaan voelen en beter van gaan zien. Inclusief een implementatie sessie en een doorpaksessie online met mij. 

Je kunt deze weldaad voor je ogen t/m pakjes avond aanschaffen met 40% voordeel

Klik hier om direct het Ogen Wellness Pakket te bestellen 

De code sinterklaasactie is al direct ingevuld, zodat je bij de betaling direct van dit aanbod gebruik maakt. 

Wil je eerst meer informatie over het Ogen Wellness Pakket, klik dan hier. 


Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Marcel Stortelder
Door

Marcel Stortelder

op 30 Nov 2021

Steun mijn Sinterklaas actie: Unicef help mee Opgroeien in Dalten!

Reactie plaatsen