Het gedrukte exemplaar van
31 mei 2022 

Het gedrukte exemplaar van "Heel je ogen" is klaar!

Het gedrukte exemplaar van "Heel je ogen" is klaar! Wat een heerlijk gevoel, om mijn boek als echt boek vast te houden. Ik ben heel blij met het eindresultaat en heb de inwijding van het boek onder andere gevierd met Madelein Bol en Ray van Schaffelaar.

Zien zonder bril of lenzen

Ray van Schaffelaar heeft het boek opgemaakt en de mooie kaft ontworpen. Hij doet veel design werk voor VolZicht, inclusief al het lesmateriaal voor de opleiding De Ogen Natuurlijk Zelf Genezen.

Samen met Madelein Bol heb ik het afgelopen jaar intensief aan het boek gewerkt. Zij had het overzicht en structuur, maakte van al geschreven materiaal een geheel. Van haar kreeg ik duidelijke opdrachten wat het boek nog nodig had aan inhoud en schreef ik dit alles op. Van al deze puzzelstukjes maakte zij een mooi, leesbaar boek. Je kunt hier klikken voor een inkijkje. 

De boeken worden nu klaargemaakt voor verzending. Een deel is al de deur uit, de eerste dertig verkopen hebben een gesigneerd exemplaar ontvangen. 

Goed zien zonder bril of lenzen

De eerste druk is bijna uitverkocht. Wil je hem deze week nog ontvangen, dan moet je er snel bij zijn. Klik hier om hem te bestellen.

Mocht je te laat zijn voor de eerste druk, de tweede druk is in bestelling en verwacht ik eind juni. 

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen