In welk sprookje geloof jij? Die van de Sint, of die van de opticien?
05 december 2019 

In welk sprookje geloof jij? Die van de Sint, of die van de opticien?

Er worden ons veel sprookjes verteld. Het begon al met het Sinterklaas verhaal toen je klein was. Later in je leven kwam je in contact met de opticien of de oogarts en die vertelde jou ook een sprookje.

Namelijk dat je ogen niet zelf kunnen verbeteren. En dat er een bril, lenzen of een operatie voor nodig is om ze  beter te laten zien.

Met alle gevolgen van dien. Want voor je het weet gaan ze nog slechter zien. 

Helaas, de bril, de lenzen en de operaties als oplossing voor jouw ogen is een sprookje. Net als Sinterklaas bestaat dit niet. Want je ogen gaan er alleen maar slechter van zien. Voor je het weet zit er weer een punt bovenop, ben je totaal afhankelijk van je bril en werkt de operatie maar tijdelijk.

Wil je echt iets aan de klachten van je ogen doen, dan moet je de oorzaak aanpakken. Als je de stappen zet die ogen nodig hebben om gezond te zijn, dan gaan ze vanzelf beter zien. Dat is geen sprookje, dat is de waarheid.

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Groetjes Karin

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen