arrow_drop_up arrow_drop_down
In welk sprookje geloof jij? Die van de Sint, of die van de opticien?
5 december 2019 

In welk sprookje geloof jij? Die van de Sint, of die van de opticien?

Er worden ons veel sprookjes verteld. Het begon al met het Sinterklaas verhaal toen je klein was. Later in je leven kwam je in contact met de opticien of de oogarts en die vertelde jou ook een sprookje.

Namelijk dat je ogen niet zelf kunnen verbeteren. En dat er een bril, lenzen of een operatie voor nodig is om ze  beter te laten zien.

Met alle gevolgen van dien. Want voor je het weet gaan ze nog slechter zien. 

Helaas, de bril, de lenzen en de operaties als oplossing voor jouw ogen is een sprookje. Net als Sinterklaas bestaat dit niet. Want je ogen gaan er alleen maar slechter van zien. Voor je het weet zit er weer een punt bovenop, ben je totaal afhankelijk van je bril en werkt de operatie maar tijdelijk.

Wil je echt iets aan de klachten van je ogen doen, dan moet je de oorzaak aanpakken. Als je de stappen zet die ogen nodig hebben om gezond te zijn, dan gaan ze vanzelf beter zien. Dat is geen sprookje, dat is de waarheid.

Hoe je deze stappen zet leer je in de workshop Moeiteloos kijken zonder bril of lenzen op 28 februari in Amsterdam.

Speciale Sinterklaas Actie

Bestaat hij dan toch wel, de Sint? Want speciaal voor zijn verjaardag is er een Speciale Sinterklaas Actie. Tegen een speciaal Sint tarief kun je t/m 6 december jouw ticket voor de workshop aanschaffen.

Klik hier om je aan te melden en voor meer informatie

Ik wens je een fijne Sinterklaasfeest!

Groetjes Karin

Reactie plaatsen