Kies je voor druppels, prikken, operaties of voor ...

Kies je voor druppels, prikken, operaties of voor ...

Kies je voor druppels, prikken of operaties om je ogen te genezen? Dan kies je voor een harde weg. Die harde weg begint al op het moment dat je een bril of lenzen gaat dragen om je zicht scherper te krijgen. Er ontstaat namelijk een harde scherpte als je kijkt door glas. 

Ik heb veel mensen gesproken die op vanwege oogklachten bij de oogarts terecht komen en daarmee in het circuit van oogdruppels, prikken en operaties. Een oogarts is heel goed in het diagnosticeren van het probleem. En als je een goede oogarts hebt, dan zal hij of zij je zo lang mogelijk afhouden van het medische pad van druppels, prikken en operaties. Maar echt een alternatief kan hij je niet geven. 

Met hardheid gaat het zicht alleen maar verder achteruit

Het kan dat het zicht  even verbetert door een behandeling, maar na een tijd gaat het zicht alleen maar verder achteruit. De ogen en het zicht worden niet beter van de harde behandelingen die het ondergaan. De ogen krijgen een hoop te verduren door deze behandelingen, deze harde weg zorgt voor veel bijwerkingen. Er wordt niet gewerkt met de werkelijke oorzaak van de klachten. En ik zie vaak dat het zicht alleen maar verder achteruit gaat.

Helen met zachtheid

Zachte heling

Of kies je voor de zachte aanpak. We zijn zo gewend om de ogen aan te pakken via de harde hand, dat begint bij vele al op jonge leeftijd, de jonge ogen worden dan al een harde werkelijkheid aangeboden achter glas. Dan lijkt het wel haast onmogelijk dat je op een zachte manier veel meer bereikt.

Ogen zijn kwetsbare organen, daar behoor je voorzichtig mee om te gaan. Ons lichaam en daarmee ook onze ogen hebben een zelfhelend vermogen. Dit zelfhelend vermogen zorgt ervoor dat als we ons stoten en een wond op lopen, de wond weer heelt. Hoe slechter de conditie van ons lichaam, hoe minder makkelijk een wond heelt.

Het duurzame pad

Het is dus belangrijk om de conditie van het lichaam en daarmee het zelfhelend vermogen te verbeteren. Dat is een zachte weg, die wellicht langer lijkt te duren dan de druppels, prikken, operaties en brillen, maar juist duurzaam werkt en er voor zorgt dat jouw ogen voor de rest van je leven goed zullen zien.

Met de VolZicht methode bewandel je dit zachte pad. Je versterkt de conditie van je ogen en lichaam en ontdoet je lichaam van allerlei blokkades en gif in het lijf wat het heldere, scherpe zicht in de weg zit. Geen snelle weg, maar een geduldige, duurzame weg waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Reactie plaatsen