Page content

Gratis oogdruppels

Gratis oogdruppels, nu volop verkrijgbaar

Zit je op dit moment vanachter je computer triest naar buiten te kijken, naar de regen die maar door en doorgaat? Misschien voel je je wat futloos, zit er vermoeidheid in je ogen en heb je last van droge ogen, pijn in je ogen? Kun je eigenlijk wel wat frisse lucht gebruiken, maar besluit je door de regen toch maar om in de pauze binnen te blijven, in de kantine?

Niet doen! Ga naar buiten en trakteer jezelf op gratis oogdruppels!

Namelijk op een regendouche. Als je buiten bent, houd dan je hoofd een beetje schuin naar boven, knipper zachtjes en voel hoe de frisse oogdruppels je ogen nat maken. Voel je droge ogen weer vochtig worden. Ik las laatst dat er heel veel levenskracht zit in regen. Laat die kracht naar je ogen stromen, zodat je pijnlijke, rode ogen weer fris worden en je vermoeidheid verdwijnt. Geef je droge ogen een vers regenbuitje cadeau. Geniet ervan!

regendruppels op blad

Misschien merk je wel dat je ogen een tijdje beter zien na deze gratis oogdruppeldouche. Het wazige zicht wordt scherper. Dit komt door het vocht dat je ogen krijgen. Als gevolg van droge ogen ga je slecht, wazig zien. Deze natuurlijke oogdruppels maken je zicht weer helder.

Hoe kom ik voorgoed van mijn droge ogen af?

In mijn korte krachtige oogcollege leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Meld je via onderstaande link aan voor dit oogcollege en leer:

 • Wat de basisbehoeftes van het oog zijn
 • Hoe je eigen natuur werkt
 • Hoe jouw overtuigingen invloed hebben op goed zicht.

Oogcollege: Gezonde ogen zien perfect

Aan het eind van het oogcollege kun je zien hoe je stappen kunt nemen voor een verder vervolg.

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Hogenboom en jouw ogen zijn mijn passie. Al meer dan zeven jaar help ik mensen om goed te gaan zien met hun eigen ogen. Ik heb me gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en ik weet wat ze nodig hebben om hun vitaliteit terug te krijgen. Goede zorg, aandacht en tijd voor jouw ogen, dat is waar ik voor sta.

Ik hoop je terug te zien tijdens het oogcollege, reserveer hier snel je plekje.

 

Hartelijke groeten,

Karin Hogenboom

Specialist in Gezonde Ogen

  Comment Section

  2 reacties op “Gratis oogdruppels


  Door Karin Hogenboom op 1 mei 2012

  Je krijgt maar een kleine hoeveelheid water in je ogen, want het knipperen en je wimpers houden veel regen tegen. Ik heb er nooit iets van gemerkt, dat het niet goed voelde voor mijn ogen. Na een periode van droogte kun je het dan beter niet doen bij de eerste regenbui. Regendruppels bevatten ook een hoop levensenergie.


  Door Riney op 28 april 2012

  Klinkt wel lekker, maar wat te denken van de zure regen? Zeker na een periode van droogte bevatten regendruppels veel zuren en andere stoffen.
  Is dat wel zo goed om die direct in je ogen te laten regenen?

  Plaats een reactie


  *