Hoe kom ik aan droge ogen?

Hoe kom ik aan droge ogen?

Wie last heeft van droge ogen ervaart een branderig, stekend gevoel. Het is net of er zand in je ogen zit. Stevig wrijven lijkt de enige optie, maar daar wordt de pijn alleen maar erger van. Ook is er vaak sprake van lichtgevoeligheid, bijvoorbeeld ‘s avonds in het verkeer. Je ogen tranen meer dan normaal en voelen vermoeid aan.

Hoe kom ik aan droge ogen?

Het menselijk oog is een prachtig, ingenieus orgaan. Die mooie ogen die we zien als we iemand aankijken zijn maar ‘het topje van de ijsberg’. Het gehele oog en de omliggende weefsels bestaan namelijk uit een complex geheel van oogbol, zenuwen, fijne spiertjes, beschermende vliezen, bloedvaatjes en kliertjes. Als alles goed werkt heb je heerlijk frisse, gezonde ogen. Maar is er een verstoring in het evenwicht, dan kan dat nare klachten opleveren.

Zit jij ook aan de oogdruppels?

Het leven kan echt minder leuk worden als je last hebt van droge ogen. De meeste mensen gaan dan ook aan de oogdruppels, om ervoor te zorgen dat ze weer vochtige ogen krijgen en de pijn ophoudt. Jammer genoeg zitten in de meeste druppels behoorlijk wat conserveermiddelen en die zijn niet bepaald heilzaam. Bovendien helpen de druppels niet echt. Als dat zo was, dan was het probleem van droge ogen allang uit de wereld.


glanzende ogen

Je ziet er niet gezond uit

Mooie, glanzende, schitterende ogen… Niet voor niets zien we ze graag! Het is een teken van gezondheid. Doffe, huilerige, bloeddoorlopen ogen vertellen het tegendeel: deze persoon is niet in orde. Als je last hebt van droge ogen heb je dus niet alleen pijn, je ziet er ook nog eens niet gezond uit.


Hoe kom ik voorgoed van mijn droge ogen af?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden


Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Hogenboom en jouw ogen zijn mijn passie. Al meer dan zeven jaar help ik mensen om goed te gaan zien met hun eigen ogen. Ik heb me gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en ik weet wat ze nodig hebben om hun vitaliteit terug te krijgen. Goede zorg, aandacht en tijd voor jouw ogen, dat is waar ik voor sta.Hartelijke groeten,

Karin Hogenboom

Specialist in Gezonde Ogen