Hoe kom ik van mijn droge ogen af?

Hoe kom ik van mijn droge ogen af?

"Hoe kom ik van mijn droge ogen af?" Denk jij dat ook terwijl je weer eens wanhopig in je ogen zit te wrijven, of naar het flesje oogdruppels grijpt? Sommige mensen worden gek van hun droge ogen. Ze hebben al van alles geprobeerd, maar niets helpt. Dit zijn vaak de mensen die met hun klacht bij mij komen. Soms ten einde raad. Gelukkig weet ik dat er veel dingen zijn die je zelf kunt doen aan droge ogen. Echt, ze kunnen weer vochtig worden en zacht gaan aanvoelen.

Droge ogen, neem ze serieus

Als je last hebt van droge ogen, dan kan dat grote invloed hebben op de kwaliteit van je leven. Prikkende, droge, tranende ogen maken het er niet makkelijker op als je bezig bent met een belangrijke klus op je werk, met de kinderen, of als je zorgeloos van je vrije tijd wilt genieten. Wie last heeft van droge ogen ervaart pijn, vermoeidheid en stress. Bovendien moet je de klacht serieus nemen. Als je er niets aan doet worden de problemen erger en kun je ook andere kwalen ontwikkelen.

Hoe kom ik van mijn droge ogen af?

Wil je nu eens echt van je droge ogen af? Zet de eerste stap en begin bij het begin. Het is belangrijk dat je uitzoekt hoe jij aan je droge ogen komt. Zieke ogen, ogen die kwalen hebben ontwikkeld, zijn ogen die uit evenwicht zijn. Bijna altijd ligt er een combinatie van oorzaken aan de basis.

Hoe kom ik voorgoed van mijn droge ogen af?

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Hogenboom en jouw ogen zijn mijn passie. Al meer dan zeven jaar help ik mensen om goed te gaan zien met hun eigen ogen. Ik heb me gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en ik weet wat ze nodig hebben om hun vitaliteit terug te krijgen. Goede zorg, aandacht en tijd voor jouw ogen, dat is waar ik voor sta.
 


Hartelijke groeten,


Karin Hogenboom


Specialist in Gezonde Ogen