Welke invloed heeft straling op jouw ogen?
26 januari 2015 

Welke invloed heeft straling op jouw ogen?

Welke invloed heeft straling op jouw ogen? Veel werken met een beeldscherm geeft irritaties aan de ogen, droge ogen en problemen met het zicht. Voor veel mensen is dit goed herkenbaar. Of voelen jouw ogen soms wel fris als ze een paar uur achter elkaar op een beeldscherm hebben zitten staren? Die van mij in ieder geval niet. Dat computerwerk spanning geeft aan de ogen komt door het staren dat zij gaan doen. In plaats dat zij fijn bewegen, ver weg kijken, dichtbij en alles daar tussen in, zien ze alleen nog een beeldscherm op ongeveer 30 cm afstand. En dat apparaat waar je naar kijkt, geeft ook nog eens straling af die niet goed is voor de ogen. 

Blinde kalveren

Dat straling invloed heeft op de ogen, ook als zij niet naar een beeldscherm kijken, blijkt wel uit een wetenschappelijk gedocumenteerde waarneming van 15 jaar terug uit Zwitserland. Op twintig meter afstand van de schuur van de boerderij van boer Sturzenegger werd er een zendmast geplaatst. Daarna kwamen in de loop van twee jaar vijftig kalveren blind ter wereld. De oorzaak van de blindheid was ernstige staar. Na afbraak van de zendmast was het probleem verdwenen. Professor Michael Hässig van de veterinaire dienst van de Universiteit van Zürich besloot hier onderzoek naar te doen en ontdekte dat een zwangere koe die in de buurt van een GSM of UMTS-antennemast stond grotere kans had om een blind kalf te baren. Ook  onderzocht hij het bloed van de koeien en ontdekte dat de straling de bloedspiegels veranderde.

Onnatuurlijke straling

Wat kan ik doen aan computerogen?Straling is overal om ons heen, het is natuurlijk dat er straling is. Ieder mens, elk dier, elke plant en boom zendt straling uit. Je lichaam weet daar prima mee om te gaan, omdat het een biologische straling is. Maar de mens heeft ook onnatuurlijke straling gecreëerd, een straling die ervoor zorgt dat wij televisie kunnen kijken, mobiel kunnen bellen en wifi hebben om overal te kunnen internetten. Maar deze vorm van straling is niet zo gezond voor de mens. In Nederland is veel onnatuurlijke straling om ons heen die afkomstig is van de electriciteit in ons huis en onze werkomgeving, elektriciteitsmasten, zendmasten, wifi, draadloze babyfoons, magnetron, mobiele en dect telefoons. Lichaamscellen herkennen deze straling niet, waardoor er vele klachten kunnen ontstaan, ook voor de ogen.

Nachtblind door straling

Ik hoor vaak van mensen die – terwijl zij altijd goede ogen hadden –  na heel veel computer gebruik vooral problemen kregen met in het donker goed zien: nachtblindheid dus. Ik zie ook een verband met mensen die heel veel last hebben van mouches volantes (die zwevende draadjes in de ogen) en veel beeldschermwerk. Straling kan schade aan het netvlies aanrichten en volgens mij ‘eet’ de straling letterlijk de vitamine A in het netvlies op. Een tekort aan vitamine A zorgt voor te droge ogen en dat is ook al een kwaal die bij veel beeldscherm gebruikers voorkomt. Als de ogen geen of nauwelijks nog vitamine A bevatten, zijn of worden zij blind.

Wifi

stralingmobielAls je achter een laptop zit met wifi aan en je bent aan het internetten, dan is de straling 300.00o µW/m² en dat is ongeveer 300 miljoen keer hoger dan je biologisch mag hebben. Een oplossing daarvoor is de wifi uit zetten en weer met een kabeltje werken of zelfs de wifi op je modem uit zetten en je laptop vervolgens rechtstreeks op de modem aan te sluiten. Maar dan nog blijft de laptop of tablet stralen met 15.000 µW/m², omdat er een ingebouwde wifi kaart in zit.

Onvruchtbaarheid

Als je gaat googelen op internet naar de gevolgen van straling, word je daar niet vrolijk van. Er is een flinke lijst en je ontdekt dat Nederland als het ware onder de wifi zit. Overal is wifi, je kunt er niet omheen. Of je nu wel of geen smartphone bij je hebt, de wifi is er. Een van de gevolgen van wifi kan onvruchtbaarheid zijn. Mijn kinderen zitten op een school waar zij  digiboards hebben. O zo handig, want je kunt er zoveel mee. Maar ondertussen zitten ze wel de hele dag in de straling van dat digiboard en de wifi. Ik wil straks toch nog graag oma worden.

Verhuizen naar een verweg land?

Vechten tegen straling heeft geen zin, want het is er dus overal. Je kunt verhuizen naar een ‘verweg’ land waar geen wifi bestaat, maar mocht je toch gewoon in Nederland willen blijven wonen, wat doe je dan? Ik ben zelf op zoek gegaan naar een oplossing, of eigenlijk kwam ik diverse mensen tegen die oplossingen boden. Ik geef hier kort een overzicht wat ik ben gaan gebruiken en hoop dat je daar je voordeel mee kunt doen.

Floww

Wat kan ik doen aan computerogenFloww was de eerste oplossing die ik tegenkwam. De Floww is een soort van ontvanger die volgens de makers onnatuurlijke straling omzet in een natuurlijke vorm die je lichaam wel kan herkennen. Je hebt allerlei verschillende Floww’s, een Floww voor in huis, een Floww voor bij je laptop, een Floww voor op de telefoon en eentje om zelf mee te nemen. Nadeel van Floww is dat alles bij elkaar het een duur systeem is. Ik heb zelf een Floww voor in huis èn op onze telefoons zit een mobile Floww. Dat was ook de voorwaarde toen mijn dochter op haar twaalfde een smartphone kreeg.

Chrystal Sound Products

Op de beurs van Frontier zag ik een tafel vol met metalen objecten staan. Ik voelde er een speciale energie vanaf komen en ging in gesprek met de man achter de tafel. De Chrystal Sounds die hij verkocht zijn een uitvinding van Slim Spurling. Na vele jaren onderzoek bij de piramides van Gizeh in Egypte en de piramides van de oude volken in Zuid-Amerika heeft hij ontdekt dat de piramides uit vaste wiskundige maten zijn opgebouwd.

Hierop gebaseerd heeft hij zijn produkten gemaakt. Een pyramide maar ook een ronde harmonizer. Ik kocht een ronde harmonizer om hem uit te proberen. Deze bestaat uit 6 lichtringen, opgesteld in een geometrisch patroon waardoor er een groot lichtveld ontstaat dat het hele huis bestrijkt. Volgens de makers neutraliseren deze lichtvelden de effecten van zendmasten op mensen, dieren en planten en harmonizeren zij de energie.

Ik werd in het begin duizelig van de harmonizer en kon niet goed in slaap komen toen ik hem net had staan. Bij navraag kan de energie in het begin teveel zijn, waar die onrust door ontstaat. Dit verdween dan ook na een paar dagen. Of het echt wat deed met de straling, ik vind het lastig te peilen. Achter de laptop zitten bleef vermoeiend, maar ik werkte dan ook nog steeds met de wifi aan. De wifi uitzetten is toch wel heel belangrijk. Ik kon na de harmonizer wel meer harmonie ervaren in het gezin. Mijn man had er ook eentje neergezet in zijn klas en merkte dit effect ook. Er was minder onrust en de kinderen waren geconcentreerder aan het werk.

Orgon energie

Orgon is een levensenergie en werd in de vorige eeuw ontdekt door dr. William Reich. Hij ontdekte dat deze energie in alle levende wezens voorkwam als een blauw licht en hoe je orgon kunt vangen en produceren. Hij verrichtte hier wonderen mee zoals het vruchtbaar maken van onvruchtbare vrouwen en het genezen van kanker. Orgon is pure levensenergie, in China ook wel Chi genoemd en in Duistland Od. Orgon energie werkt als een buffer voor wifi.

Bioniet

dooozz_blikjesBenjamin Adamah heeft Bioniet ontwikkeld omdat hij zelf hypersensitief was voor straling en al van alles had uitgeprobeerd. Hij kwam uiteindelijk bij orgoniet uit. Veel orgoniet is echter gemaakt van giftig hars en heeft een verkeerde samenstelling. Hij is het toen zelf gaan maken. Zijn eigen fabricaat werkt het best, doordat hij natuurlijk materiaal gebruikt en daarmee een veel sterker veld genereert. Bioniet is gemaakt van alchemistische, gesorteerde metalen in combinatie met natuurlijke materialen van halfedelstenen en kruiden en werkt via een orgonveld. Hoe dit dan precies werkt, ik weet het ook niet, maar ik merk dat het werkt.

DOOOZz

Benjamin ontwikkelde eerst de slaapbioniet en kreeg zijn nachtrust weer terug. Deze bioniet doe je overdag in een speciaal blikje waar de energie niet doorheen gaat. Het werkt zo ontspannend dat je de hele dag niet meer tot actie zou komen. Daarnaast heeft hij DOOOZz 24 hours dagbioniet en een City Disc, die kun je meenemen als je naar buiten toe gaat, de jungle van de wifi tegemoet. Toen ik voor het eerst met de DOOOZz ging slapen raakte ik heel snel in een diepe ontspanning, het was net alsof ik kruidentabletten had ingenomen. “Dat je goed op de DOOOZz reageert toont aan dat er een stralingprobleem is, want de DOOOZz werkt pas sterk wanneer deze voldoende electrosmog in levensenergie omzet,” aldus Benjamin. Volgens Benjamin bestaat er geen middel dat 300.000 µW/m² van laptops of tablets aankan. De 24 hours werkt vooral als buffer voor wifi van buitenaf, zoals van de buren. Sinds ik dat doe en de bioniet gebruik merk ik dat ik minder last heb van de straling die van de laptop afkomt. Het blijft belangrijk om veel weg te lopen van de laptop, pauzes buiten te houden. Maar het werken zelf voelt veel rustiger.

Zeven tips om goed te gaan zien

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden

 

Over de schrijver
Karin heeft zich gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en innerlijke heling. Zij gebruikt de ogen als spiegel en ingang op het pad van innerlijke heling, daarvan ga je direct beter zien, zonder brillen, lenzen of laseren. Ze heeft zelf 30 jaar een bril gedragen. Door hem af te gaan doen kwam zij op het VolZicht pad en heeft ze geleerd, ervaren en doorgegeven wat ogen nodig hebben om moeiteloos te leren zien. Sinds 2010 heeft zij meer dan 3000 mensen geholpen naar gezonde ogen en beter zicht zonder bril of lenzen. Laat je op deze website inspireren wat jouw ogen nodig hebben om gezond te worden en goed te gaan zien en laat je verrassen door jouw eigen helingsproces.
Amelie
Door

Amelie

op 16 Nov 2016

Super handig voor mijn presentatie!

Reactie plaatsen