Gezonde ogen afdwingen!

Meten is weten


Via linked in kwam ik in contact met Lies, die na een bericht van mijn zijn bril af is gaan zetten. Op het forum van linked in deelt hij zijn ervaringen, die ik met zijn toestemming hier op de website zet. Klik hier om het voorafgaande deel te lezen:

Ik wil bewijzen

Karin, ik ben er achter gekomen dat ik gezonde ogen aan het afdwingen ben. Ik voel het wanneer ik deze woorden schrijf. Ten opzichte van de buitenwereld wil ik bewijzen dat “jouw benadering” werkt. Natuurlijk weet ik wel dat deze benadering niet jouw eigendom is en ook niet die van dr. Bates.

Ik onderken mijn fundamentalistische trekken om de leider te volgen. Ik kan bergen verzetten……..alleen IK………….

Meten is weten?

Ik was bezig om mijn ogenyogalessen af te draaien in de hoop, dat wanneer ik er zo veel mogelijk zou draaien, dat dan mijn ogen sneller beter zouden worden. Ik kan maar niet wachten om naar de opticien te gaan om mijn ogen te laten meten. Meten is weten……..Tegelijkertijd de angst dat er geen meetbare betere waarden gemeten worden….

Bewijsdrang

Gistermiddag zag ik wat ik deed tijdens het “afraffelen” van mijn ogenyogaoefeningen.

Ik deed hetzelfde als de discipline, die ik mij vroeger altijd opgelegd heb bij meditatie.

Ja, om triest van te worden.

Wanneer ik nu zeg dat ik mijn levenswijze ga wijzigen is dat ook maar weer zo’n fundamentalistisch en onnatuurlijk verhaal.

Ik zal de komende periode mijzelf onder de loep nemen, om te onderzoeken waar die bewijsdrang cq het volgen van de leider nog voor nodig is……..

Zullen ogen te dichtbij zijn

Geloof ik dan niet dat IK bergen kan verzetten……..?

Wanneer ik het schrijf dan resoneert het wel………….

Zullen ogen dan te dichtbij zijn, dat ik daar blind voor ben?

Zacht geweest

Ik ben zacht geweest voor mijn ogen na het schrijven van bovenstaande. Heel zacht heb ik mijn ogen bewogen en er gebeurde wonderlijke dingen.

Contact met mijn hart

Contact met mijn hartWanneer ik naar beneden keek voelde ik de energie in mijn buik in verbinding staan met mijn ogen. En wanneer ik naar de hoogte keek kwam ik in contact met mijn hart. Ik draaide rond met mijn ogen en mijn energie straalde door mijn hele lichaam. Het was heerlijk…het lijkt wel of in in de draaimolen van geluk zit. Nu ik dit zit te schrijven gebeurt dit weer wanneer ik met mijn ogen draai.

Mijn vader

Er gebeurde in de meditatieve staat van vanmorgen iets heel bijzonders en dat was het moment dat ik schuin naar beneden en schuin naar boven bewoog met mijn ogen. Ik zat ineens op de schoot van een manspersoon. Het voelde heel veilig en ik keek achter om…….het was mijn vader……….. De man die ik miste toen ik mijn bril ging dragen toen ik 12 jaar was? Nu ik dit schrijf voel ik de energie door mijn rug stromen. Ben ik gewoon verbonden met mijn vader omdat ik naar binnenkijk?

Bij mijzelf blijven

Ik merkte dat ik afgelopen donderdag mijn bril miste toen ik in een kring zat met 25 mensen. Ik zag de mensen tegenover mij niet goed in de ogen. Ik vond het hinderlijk omdat ik het idee had dat ik het contact miste. Ik had mijn bril bij mij en toch heb ik hem niet gepakt. Het was een workshop van Niks. Er was geen programma, er was geen doel, er was nagenoeg geen leiding…………het was helemaal Niks……..en nu voel ik wat het is…….ik kon bij mijzelf blijven……..

Mijzelf gevonden, diep van binnen

Het ontroert mij Nu ten diepste…………ik heb altijd buiten mijzelf gezocht………….. Huil ik nu van verdriet dat ik altijd op de verkeerde plek heb gezocht of huil ik nu omdat ik mijzelf gevonden heb, diep van binnen…….?

Oude kennis

Oude kennisVanmiddag kwam ik een oude kennis tegen, die ik een tijdje niet gezien had. Zij vroeg mij naar mijn ogen, want daar zag zij iets in. Ik vertelde mijn verhaal. Niet dat zij zo'n luisteraar is........ en ze reageerde dat haar arts geen handtekening meer kon zetten onder haar aanvraag voor de verlenging van haar rijbewijs. Zij vertelde dat het te maken had met veroudering van het netvlies.

Gedwee

Het is een heel pitige dame, die zich niet zo snel bij uitspraken neerlegt, maar hier was ze heel gedwee. Zij stelde dat de dokter goed weet wat verantwoord is en zij wilde geen enkle risico lopen dat ze iemand aan zou rijden. Hij wilde dat ook niet op zijn geweten hebben, zo vertelde zij mij :).


Ja, zo gaat het....de aurtoiteit weet wat goed is ( voor hem :) ) en daar leg je dan maar als client bij neer.......


Lees verder hoe het Lies vergaat zonder bril, klik hier.


E-book

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden