Mijn verhaal wordt elke dag kleurrijker

Mijn verhaal wordt elke dag kleurrijker


Via linked in kwam ik in contact met Lies, die na een bericht van mijn zijn bril af is gaan zetten. Op het forum van linked in deelt hij zijn ervaringen, die ik met zijn toestemming hier op de website zet. Klik hier om het voorafgaande deel te lezen:

Ik ben een doel aan het creëren.

Ik zie wat ik aan het doen ben. Ik ben een doel aan het creëren. Ik wil aan de buitenwereld gaan bewijzen dat ik beter kan zien! Het klinkt idioot, maar het is zo. Ik wil uitgebreid in mijn boek gaan schrijven en met name de meetgegevens van de opticien daar in verwerken..……. Kan je nagaan hoe ik mijzelf onder druk zet….en dat komt omdat ik in essentie niet durf te geloven dat mijn ogen kunnen genezen…….

Stel nou eens voor dat het waar zou zijn? Dat ik mijzelf kan genezen? Dat ik geen enkele twijfel meer in mijn leven zou hebben?

Is dat niet een eng idee? Geen enkele twijfel meer?

Angst voor gek worden verklaard

Daarmee gaat een paradigma van mij naar de knoppen!! Ik heb altijd beweerd dat twijfel onvermijdelijk is in het leven. En zie nu dat ik Bill Clinton napapagaai.  Gisteren vertelde ik, dat het tussen mijn oren zit. Yes…..die overtuiging ga ik eens netjes verwijderen……….Grappig….hij is al weg….. Mijn doel om mijn ogen te laten meten heb ik verwijderd. Ik zie dat ik het deed om mijn buitenwereld te overtuigen. Het was mijn angst dat mensen mij voor gek zouden verklaren…….

Fietsers zonder licht

Wat wel bijzonder was, dat ik de fietsers zonder licht sneller opmerkte als gebruikelijk. Wat ik ook opmerk dat ik de ondertiteling op t.v beter kan zien dan een week geleden. Ik wil perse mijn bril niet pakken, omdat ik dan weet dat ik dan verkocht ben.

Vergezichten

VergezichtenWandelen is een perfecte oefening in het meer zien. Ik zie beduidend meer vergezichten. Op zich klinkt dat paradoxaal voor een bijziend persoon. Het blijkt dus dat ik mijn hele leven de vergezichten over het hoofd gezien heb. Ik kijk nu meer naar links en naar rechts. In het verleden was ik gefocusd op recht vooruit. De wereld wordt nu breder.

Kleurrijker

Mijn verhaal, dat wijzigt elk moment. Het wordt elke dag kleurrijker. En ik heb daarbij de input van anderen nodig. Het stopt niet alleen met oefeningen. Het psychische aspect is heel cruciaal. Volgens mij kunnen we door te blijven uitwisselen er allemaal “beter” van worden.

Ik ontspan

Ik zie dat ik in z’n totaliteit ontspan. Ik kan dus ook ontspannen lezen. Ik ervaarde de  woorden van anderen in eerste instantie als demoraliserend of als ongelovige Thomas, als oordeel. Nu zie ik alle facetten en wordt het een stuk helderder. Ik zie dat ik in mijn leven heb willen overtuigen. Ja, logisch dat dit spanning met zich meebrengt.

Bewijsdrang

Nu de bewijsdrang weg is, weet ik dat dit ook gunstig is voor mijn ogen. Het grassprietje, dat ik graag zie groeien, zou zijn kracht verliezen, wanneer ik er aan zou trekken. Alles heeft zijn tijd nodig…..ik had ergens gelezen, dat er iemand in een weekend goed was gaan zien zonder bril …....dus dacht ik……..:)


Ja, dat zijn de programma’s die ik opsla in mijn hoofd……zo werkt het tussen mijn oren……..Ik ga maar weer eens deleten.

Wat een zin en een onzin ligt daar in mijn bovenkamer opgeslagen.

Doorlopend screenen……….

Oude pijnen loslaten

Gisteren zat ik in een proces van oude pijnen loslaten. Ik was er ziek van. Ik moest voor een parkeerplaats voor de deur van mijn zoon via de telefoon twee codes doorgeven. Vier pogingen gedaan en ik kreeg te horen dat ik de onjuiste combinatie had getoetstVier weken doe ik dat zonder bril met succes. Ik pakte mijn bril en draaide de codes en het lukte.

Lichaam EN Geest

Lichaam en geestMijn ervaring is dat de EN voor mij duidelijk geldt. Eigenlijk vind ik het zo logsch als wat. Voor mij is lichaam EN geest onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zij beinvloeden elkaar voor de volle honderd procent in mijn optiek. Ik kan mij echter ook voorstellen dat je alleen met fysieke oefeningen verbeteringen kan genereren. Zou dan niet het probleem kunnen zijn, dat je dat altijd zou moeten blijven doen? Kijk naar sporters, die zich fit lopen.


Kun je gezonde ogen afdwingen? Klik hier om Lies verhaal verder te lezen.E-book

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden