Ik ga steeds meer helder zien

Helder zienVia linked in kwam ik in contact met Lies, die na een bericht van mijn zijn bril af is gaan zetten. Op het forum van linked in deelt hij zijn ervaringen, die ik met zijn toestemming hier op de website zet. Klik hier om het voorafgaande deel te lezen.

Ik zag de details beduidend scherper

Ik werd mij gisteren bewust dat ik steeds meer helder  ga zien. Ik zag de details beduidend scherper…….Ik was op weg naar het station en ga op de bonnefooi mijn vrij vervoertje, die 2 maandelijks door de NS wordt aangeboden, verzilveren. Ik ga zonder doel op reis en kijk ook niet hoe laat de trein vertrekt. Ik ontdek een looproute, die ik niet eerder gezien heb. Ik twijfel of ik rechtdoor mijn oude vertrouwde weg zal vervolgen of ik toch het pad links aan zal houden. Zal ik op safe gaan of zal ik toch het onbekende kiezen? Het laatste doe ik. Het pad voert mij langs een paar fraaie gebouwen, die ik nooit eerder gezien heb en loop door een mooi stukje groen. En even later zie ik dat ik een stuk heb afgesneden. Ik heb wel geen haast...…..

Darmreinigingen

Tijdens de wandeling komen de verhalen langs over  darmreinigingen die ik laatst heb gelezen.  En ineens zie ik de link………ik begin steeds meer los te laten, ik word steeds vrijer en trek mij steeds minder aan wat mensen van mij vinden. Heel frappant dat ik voordat ik wegging tot twee keer toe buikkrampen had en snel naar het toilet moest….. in combinatie met mijn droom………….

Het voelde zo vertrouwd

Een engel helder zienIk was in een Wereld, die totaal doorgedraaid was. Druk, druk, druk allerlei families lopen “gezellig” te doen. Een en al opgelegd vermaak, heel onecht……ik zit op een bank als volwassen man en ik aanschouw het schouwspel…..komt er een jongetje van 7 jaar met lang blond haar vlak naast mij zitten…….het voelde zo vertrouwd. Ik wist dat ik door zijn/mijn familie opgemerkt werd. Ik zag ze niet maar hoorde hen op zo’n tien meter afstand heel rumoerig aanwezig zijn……Het blonde jongetje kwam steeds dichter naar mij toe en ik voelde zijn wang heel zacht tegen mijn wang…..ik was helemaal vertederd en ik voelde ook een rem……mijn familie zag het…….niet dat ze er op tegen waren………maar toch…..

De weg naar mijn innerlijke zelf

Ik ervaar dat ik me steeds minder aantrek van familie, vrienden en omgeving, die wat van mij vinden………nog wel wennen, maar het gaat zich steeds helderder aftekenen……....Soms zijn de boodschappen direct helder, maar af en toe moet ik ze decoderen……wellicht zonder bril is alles toch scherper en zie ik ook dat ik meer dromen krijg, die mij de weg wijzen…..de weg naar mijn innerlijke zelf…

Digitale diarree

Ineens schiet mij iemand op internet te binnen die mij een poosje geleden grof beledigde met de opmerking dat mijn schrijven digitale diarree voorstelde. Ik ging door het lint en na het decoderen van de boodschap zag ik hem als iemand, die er voor zorgt, dat ik alleen maar trouw aan mijzelf moet blijven. Vroeger deed ik dat niet en voegde ik mij naar mensen en daar krijg je “obstipatie” van …

Dogmatische spiritualiteit

Helder dogmatische spiritualiteit zienIk weet dat ik steeds minder geraakt zal worden, al naar gelang ik mijzelf trouw blijf. Mensen hebben de neiging om aan elkaar sleutelen en met name “spirituele” mensen hebben daar een handje van. Om die reden ben ik mij ook aan het ontdoen van “spiritualiteit” en daar bedoel ik mee de dogmatische spiritualiteit. Ik ben dus mijn eigen simpele plan aan het trekken, los van alle input van buiten af…..en ik zie alles intern en ook extern steeds scherper. Alles hangt met elkaar samen…..

Sprankelende ogen

Ik stap in de trein richting Zwolle en zit in een stiltecoupe en zit te genieten van de zon, die gefilterd wordt door een lange bomenrij. Ik doe mijn ogen dicht en het voelt als een douche…..alles werkt mee….even verderop aan de andere kant van het gangpad schuin tegenover mij, valt mijn oog op een heel mooie jonge vrouw met bijzonder stralende ogen. Zij is in “gesprek” met een vriendin zou later blijken. Het blijkt een doofstomme vrouw te zijn…….zij articuleerde zo bijzonder, dat het leek of haar gezicht sprak…..de sprankelende ogen er bij zorgden er voor dat ik steeds naar haar toegetrokken werd……..hetzelfde als ik bij Lise mijn kleindochter waarneem, die niet alles ander worden kan brengen. Zullen zij eenzelfde taal spreken?

Waar contact uitgesloten is

Wanneer functies niet goed functioneren, regelt alles zich…..prachtig de perfectie van het lichaam zo te zien……….Naast mij zit een jonge vrouw, waar contact uitgesloten is……zij zit de hele reis met haar Ipad bezig te zijn ……en ineens schiet mij te binnen dat iemand mijn aversie t.o.v. social media afkeurde. Een persoon die zich doorlopend met mij bemoeit, weer zo iemand waar ik schijt aan zou moeten hebben, maar elke keer word ik nog door hem geraakt……

De deur zwaait pontificaal open

helder mijn pad zienEn dan gebeurt er iets heel opmerkelijks…..er passeert een vrouw door het gangpad en spoed zich naar het toilet. Ik zit op een afstand van ongeveer 10 meter van de coupedeur van de ruimte waar het toilet zich bevindt. Ik merk op dat zij de deur van het toilet niet goed sluit. Zij is geheel uit zicht want de kier is slechts 10 cm en het toilet bevindt zich buiten het zicht van de deur……..en dan gebeurt het….de trein maakt een bocht en de deur zwaait pontificaal open…………wel bijzonder ……..wanneer je bezig bent met een onderwerp over loslaten……..


Wordt vervolg, klik hier!

E-book

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden