Ik geloof toch niemand meer

Louise L. Hay en geloven


Via linked in kwam ik in contact met Lies, die na een bericht van mijn zijn bril af is gaan zetten. Op het forum van linked in deelt hij zijn ervaringen, die ik met zijn toestemming hier op de website zet. Klik hier om het voorafgaande deel te lezen.

Louise L. Hay

Een vriendin van mij  zoekt naar de oorzaak van een kwaal omdat Lousie L Hay, dat “adviseert” cq aangeeft om dat te doen. Dit soort verhalen inspireren mij. Ik heb gisteren naar de Voice of Kids gekeken en elke keer kwam dit stuk naar boven. Het “vermengde” zich met wat ik zag in de reacties van de coaches. Zij zijn alle vier op zoek naar de essentie van het kind. Ik zie tevens dat hun handen jeuken om ze bij te schaven……Daar komt m.i. hun ego om de hoek kijken ……..heel subtiel……en de kinderen trappen er met open ogen in…ze aanbidden ze als helden. Jezus heeft hier voor gewaarschuwd…….zoek de God in jezelf……….nee, het is..... God ZIT in jezelf…………….

Ik kan niemand meer volgen

Ik wilde deze keer niet eigenwijs zijn en ik dacht er aan om het  idee op te volgen om ook eens verder te zoeken naar mijn oorzaak van de jeuk via Louise L Hay. Ik heb een klein boekje en daar staan alleen maar de waarschijnlijke oorzaken met de daarbij behorende affirmaties in. Ik was van plan om op internet verder te onderzoeken en…….wat gebeurt er…….weerstand komt opzetten…….en nu overzie ik het………….ik kan zelfs niemand meer volgen……..ook Jezus niet……ook Krisnamurti niet…….ook die vriendin niet……ook Karin niet……..helemaal niemand…

De ultieme vrijheid

Ik geloof niemand meerIk ervaar nu de ultieme vrijheid cq liefde …………hier draait het voor mij om…..Met name VOOR MIJ……..ik had het idee, dat ik dit moest verkondigen als zijnde dat iedereen dit zou “moeten” ervaren ………….Hoe minder ik mij daar mee bezig ga houden, des te vrijer zal ik worden…………ervaar ik nu als nieuw inzicht ………

Wat is mijn authentieke weg

Ik heb mijn vriendin en Karin wel nodig……omdat zij mij inspireren met hetgeen zij ZIJN. Ik lees jouw boek Karin, wanneer dat in mij opkomt…..ik doe de oefeningen op de CD wanneer dat mij uitkomt (binnenkomt)…..er zijn nog heel wat oefeningen op de CD te zien……de tijd zal het mij vanzelf aandienen…….dat is dank zij jullie en dank zij mijn voelsprieten, die door jullie input zich steeds verder ontwikkelen….Ik heb ieder mens en iedere situatie nodig om te ontdekken wat mijn authentieke weg is……..

Om de tuin leiden of is het lijden

Inspiratie van Louise L. HayIedereen, die mij van mijn weg wil afduwen, zorgt er voor dat ik steviger “in mijn schoenen” ga staan……Ik zie dat spreekwoorden ons om de tuin leiden…… of is het lijden…... toch om gek van te worden, wat ze ons allemaal op de mouw hebben gespeld…

Ik werd naar de telefoon gezogen

Ik “moest” gisteren een vriend bellen, waar ik min of meer gebrouilleerd mee was geraakt. Hij heeft kritiek op mijn manier van leven…..ik werd naar de telefoon gezogen…..Hij vertelt dat hij bezig is met projecten, waar mensen zich voorzien in hun eigen behoefte. Hij is heel enthousiast en ik word aangestoken. Hij praat honderduit en op het laatst vertelt hij dat tegen de overheid aanloopt en zich dood ergert.

Ik heb enorm veel lol met hem gemaakt

Geloof jij Louise L. Hay of iemand anders?“Vroeger” gaf ik hem adviezen om bij zich zelf te blijven bla bla, bla…..en daar had hij een broertje aan dood….nu hoorde ik hem en zag voor me wat hij deed……..en ik heb enorm veel lol met hem gemaakt….er was ineens geen enkele drive meer om hem van inzichten te voorzien…….Hij sloot het gesprek af, dat hij een enorme pijn had in zijn linker arm door al het fysieke werk, dat de projecten met zich meedroegen. Het verhaal van de dochter en de schoonmoeder schoot weer te binnen……ik vertelde het in korte vorm en hij luisterde…..

Ik geloof toch niemand meer

Hij zei ter afsluiting dat hij tijdens het vertellen van het verhaal zijn linker arm zacht aan het masseren was……we zeiden elkaar gedag ….Nu weet ik waarom ik het seintje kreeg om hem te bellen ……ik hoef alleen maar te handelen op instigatie van……? van Wat... van Wie? Wie het weet mag het zeggen………..Ik geloof toch niemand meer……..:):)


Wil je lezen hoe het verder gaat met Lies, klik dan hier.

E-book

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden