Mijn linker oog kan het tempo niet bijhouden

Mijn oog ziet een rode jas


Via linked in kwam ik in contact met Lies, die na een bericht van mijn zijn bril af is gaan zetten. Op het forum van linked in deelt hij zijn ervaringen, die ik met zijn toestemming hier op de website zet. Klik hier om het voorafgaande deel te lezen.

Tijd is een vreemd fenomeen

Ongeveer een maand geleden was mijn laatste comment en heb deze met veel plezier, met nog een paar voorgaande, gelezen. De verslaglegging heeft veel waarde, omdat ik dan kan zien wat mijn vorderingen zijn. Het aardige is dat wat ik over mijzelf lees min of meer vergeten was. Tijd is een heel vreemd fenomeen. Het was weer heel verhelderend wat ik las en inspireert mij en ondersteunt mij.

Innerlijke inzicht, uiterlijk uitzicht

Nu zie ik ook weer zo helder dat innerlijk inzicht zich direct vertaalt in het uiterlijk uitzicht.

Ik zat dinsdag in de trein en ik zag een vrouw een paar stoelen verderop in een rode…uh,,,paarse jas……………..ik keek door een opening van de treinstoelen, een gleuf van pakweg 10 cm. Wanneer ik bewoog met mijn hoofd tijdens het kijken naar die vrouw dan veranderde de kleur van de jas. Toen ik het door kreeg, sloot ik mijn linker oog en was de jas rood en wanneer ik mijn rechteroog sloot zag ik een paarse jas………

Paarse bloem met fel rode rozen

Mijn oog ziet een paarse bloemEen paar dagen ervoor had ik een heel mooi beeld toen ik mijn ogen sloot. In het midden verscheen een heel mooie paarse bloem…en daar omheen drappeerde zich fel rode rozen. Ik werd daar door geraakt en bleef op mijn netvlies hangen, zou dat een vingerwijzing kunnen zijn?

Een heel intense verbinding

Vorige week zaterdag had ik iets met paars en kon niet anders dan naar de winkel om een pot paarse acrylaat te kopen………

Woensdag heb ik intuïtief geschilderd en ja dan kan het niet anders, dat ik met paars begin en ik voel zo de inspiratie op het doek en wordt gelukkig……..en daarna pak ik rood….en ik voel heel veel energie door mijn lichaam stromen.

Sinds een paar weken vraag ik de mensen waarmee ik schilder of zij bij mij op mijn doek willen meeschilderen. Ik vroeg een vrouw of zij dit nu wilde doen bij mijn paarse en rode compositie. Zij begon te schilderen en ik ervaarde het als een heel intense verbinding en voelde zo goed. Zij schilderde groene bladeren, ook gedeeltelijk over mijn rood………het voelde zo in elkaar overvloeien…pure verbinding…..

Mijn linker oog kan het tempo nog niet bij benen

Mijn oog ziet een rode roosIk zie dat het innerlijk en het uiterlijk sterk met elkaar in verbinding staan. Ik merk dat ik geestelijk aan het vrij worden ben en ik merk dat mijn linker oog het tempo nog even niet kan bij benen. Ik zie op dit moment het verschil in mijn linker en rechter oog heel sterk. Mijn rechter oog gaat steeds scherper worden. De ondertiteling op televisie ga ik steeds beter lezen. Mijn linker oog komt er aan…en wat ik ook zie, wanneer ik in de spiegel kijk, dat het “verdriet” uit mijn linker oog verdwenen is.


Dus Karin, het werkt door….de oefeningen die je gemaild heb, doe ik wel, maar alleen wanneer het in mij opkomt……..ik ben een hele eigenzinnige leerling van jou :) maar wel een heel dankbare……

E-book

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden