Ik verlang terug naar mijn bril

De zon zonder bril


Via linked in kwam ik in contact met Lies, die na een bericht van mijn zijn bril af is gaan zetten. Op het forum van linked in deelt hij zijn ervaringen, die ik met zijn toestemming hier op de website zet. Klik hier om het voorafgaande deel te lezen.

Ineens zie ik kleurige cirkels

Gisteren tijdens  een wandeling werd ik sterk aangetrokken om een zonnebad te nemen. Ik ging op een mooie rustige plek staan en ik genoot. Ik knipperde volgens voorschrift:) en allengs veranderde er iets………ik hoefde ineens niet meer te knipperen om in de zon te kijken. Ik dacht in eerste instantie dat de zon waterig was geworden, waardoor ik gemakkelijker naar de zon kon kijken. Ik keek de andere kant op om vervolgens weer in de zon te kijken. Ik constateerde een felle zon, waar ik niet in kon kijken. Vreemd……..en ik ging door met het experiment. Ik knipperde weer en ineens zie een soort grijs/witte cirkel, die exact voor de zon staat. Ik zie dat die los staat, want de cirkel is niet rond. Hij lijkt uit rechte korte lijnen te bestaan, die een cirkel benaderen. Ineens zie ik kleurige cirkels, die een soort pad naar mij toe vormen. Ik werd er door geraakt. Het gaf mij een heel licht en zorgeloos gevoel.

Ik voelde dat er een soort koker ontstond

Vanmiddag scheen het zonnetje volop. Ik deed mijn slaapkamerramen open en ging op bed liggen. De zon was super warm….ik keek in de zon, maar er kwam geen filter voor zoals gisteren. Nu kwam er weer een andere verassing………een hele bijzondere. De zon scheen recht in mijn gezicht en ik voelde dat er een soort koker ontstond, die exact op mijn derde oog gericht was. Het was even wennen. Rondom mijn ogen deed het wat pijn. Het leek net of er verschuivingen plaats vonden in mijn hersenen. Het derde oog werd steeds warmer en ineens voel ik een verbinding met het gebied in mijn buik bij mijn derde chakra en ging lager door in mijn onderbuik naar mijn tweede chakra.

Heel bijzonder……………zo’n rechtstreekse verbinding.

Het maakte mij heel gelukkig en nu ik het weer schrijf komt weer hetzelfde gevoel boven. Pure dankbaarheid......

Een andere kijk op het leven

Zonlicht zonder brilIk ben als de dood voor beïnvloeding en gelukkig maar………ik wil helemaal niets en niets meer van een ander aannemen. En ik zie steeds meer dat het ongezond is, omdat die ander nu eenmaal een andere kijk op het leven heeft, dan ik heb.

Ik ken mijn hart nog niet zo goed

Ik ben ziek wanneer ik iets tegen de zin van mijn hart doe……….

Omdat ik mijn hart nog niet zo goed ken………doe ik dingen, die mijn hart pijn doen of dat ik misselijk word of dat ik buikkrampen krijg of dat ik lamlendig word…….


Ik was zondag uitgenodigd om naar een groep te komen die stadstuinen aan het ontwikkelen zijn. Eindelijk dacht ik…dit is mijn passie, die ik in de schoot geworpen krijg ……….

Zaterdag voel ik mij ziek en blijf voor een groot gedeelte van de dag in bed…..zondagmorgen voel ik mij nog ziek en ik praat mij aan om beter te worden……het ging iets beter……ik wilde perse……..en ineens trek ik de stoute schoenen aan en bel de man die mij enthousiast uitgenodigd had…..en ik vond me dat moeilijk……ik heb het uitgelegd en gezegd dat het me heel diep speet, dat ik niet kon komen…en legde de telefoon neer………na een half uur was ik kiplekker en ben gaan wandelen……………

Gisteren belde hij en hij vertelde dat de bijeenkomst mislukt was…………..er hing een agressieve sfeer en hij vertelde dat ik mij daar niet thuis gevoeld zou hebben.

Achteraf bekeken wist ik het al bij de uitnodiging………..en toch wilde ik niet luisteren

Ik verlang terug naar mijn bril!

Bril en zonDe laatste weken verlang ik weer terug naar mijn bril………..ik weet dat het nergens op slaat…..en toch………ik heb momenten dat ik heel scherp zie…en dan weer ineens wazig…extra wazig………Het lijkt net op de hele boel op z’n kop gegooid wordt.


Ik zie mijn brillenkoker liggen en wordt er naar toegetrokken. Gek ik zie die nooit......... ik pak de bril zet h'm op.... kijk in de spiegel…………….en zie ineens een heel heel strenge man daar zitten……………

Ik vluchtte voor de strenge man ………..en deed de bril snel in de koker

Waar vluchtte ik voor?


Ik heb h'm weer gepakt en opgezet…en heb weer gekeken……….de strenge blik was verdwenen……


Lees hier verder over de ervaringen van Lies.

E-book

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden