Hoe verder te ontspannen

Om goed te zien is het belangrijk dat je oogspieren ontspannen zijn. Dat klink zo makkelijk. Maar ondertussen zijn er allerlei dingen die jouw aandacht vragen. Werk dat op tijd af moet, kinderen die op tijd op school moeten zijn. Er is geld nodig om eten, kleding te kunnen kopen,  de huur of de hypotheek te betalen.

Hoe blijf je dan ontspannen!

Om ontspannen te zijn in moeilijke situaties, dat vraagt tijd en aandacht. Het begint ermee dat jij momenten voor jezelf uit kiest om de ontspanning te vinden. Want ontspannen kan ook jij leren. Je zult merken dat het steeds makkelijker wordt om dan ook ontspannen te zijn in moeilijke situaties.

Leren ontspannen

Als jouw ogen ontspannen, dan ontspant alles in jouw lichaam mee. Het is niet altijd makkelijk om de concentratie te vinden om jezelf te ontspannen. Ik hoop dat je inmiddels al veel hulp hebt ervaren door regelmatig naar de ontspanningsoefening te luisteren. Heb je die nog niet dan kun je die downloaden als je naam en email adres invult.

 

 

joke havreluk
Door

joke havreluk

op 14 Sep 2011

ben van limburg (belgië) en zou graag hebben dat deze cursussen in de provincie limburg zouden georganiseerd worden. Is dat mogelijk?

Karin
Door

Karin

op 14 Sep 2011

Beste Joke,Ikzelf organiseer geen cursussen in België, maar als iemand het organiseert wil ik best naar België toekomen.

Reactie plaatsen