Hoe om te gaan met wazig zien!

Hoe om te gaan met het wazig zien!


Wazig zien kan als heel frustrerend worden ervaren. Als je niet gewend bent om iets te doen zonder bril, dan kan de wazige mist die je ervaart angstig zijn, of juist irritant. Vaak komt snel de gedachte bij je op om snel je bril weer op te zetten.


Besef je dat het opzetten van een bril jouw zicht niet beter maakt. Jouw ogen worden er juist slechter van. Uiteindelijk wordt de mist alleen maar groter als jij de bril weer af zet.


Wat helpt je bij het wazig zien


Voel jij de gedachten opkomen dat je jouw bril weer op wilt zetten. Bedank je je gedachten  voor dit idee, en zeg tegen  dat je hebt besloten je bril voor nu even af te laten. Je kunt een tijdsduur af spreken. Begin met 1 uur op een dag en iedere dag doe verleng je dit met een half uur.


Het klinkt misschien gek, maar het kan helpen om welkom te zeggen tegen de wazige mist die je ziet. Heet het welkom, het mag er helemaal zijn. Accepteren dat jij wazig ziet, geeft namelijk ontspanning. Je geeft jezelf de boodschap dat jij nu niet je best hoeft te doen.

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden