Vuile brillenglazen

Vuile brillenglazen


Via linked in kwam ik in contact met Lies, die na een bericht van mijn zijn bril af is gaan zetten. Op het forum van linked in deelt hij zijn ervaringen, die ik met zijn toestemming hier op de website zet. Klik hier om het voorafgaande deel te lezen.

Het lijkt of ik vuile brillenglazen heb

Ik zie de laatste dagen minder scherp en wat mij opvalt is dat ik mij er niet meer druk over maak. Soms lijkt het of ik “vuile brillenglazen” heb. Een oude ingesleten gewoonte komt dan weer even boven om mijn bril schoon te maken of mijn bril een andere stand op mijn neus te geven.

Mijn lichaam wordt steeds sensitiever

Ik ga steeds meer ervaren, dat mijn hele lichaam aan het veranderen is en wordt daarin bevestigd door  artikelen die hier opmerkelijke informatie over verschaffen. Mijn lichaam “voelt” steeds beter wat voor mij klopt en wat “nep” is. Mijn lichaam word steeds sensitiever. Ik voel mensen ook beter aan en begrijp nu steeds beter dat het alles te maken heeft met energie. Energie is een woord dat niet te definiëren valt. Er wordt vanuit diverse hoeken zo verschillend over gedacht, dat er een soort oorlog ontstaat wie de wijsheid in pacht heeft. Ik zie dat het zorgt voor afscheiding en ik doe er zelf aan mee.

Ben ik dan zo bezig?

Met vuile brillenglazen predikenZo vertelde ik vorige week dat ik schijt heb aan mijn familie. Nu zie ik dat ik dat ik na diepere inzichten van de laatste dagen dat ik het anders zou omschrijven. Ik kan nu door mijn nieuwe ogen mijn familie zien en ik zie dat zij zo anders in het leven staan. Ik heb hen tussen de regels door de laatste tien jaar willen overtuigen, dat mijn levensstijl de enige manier van leven zou zijn. Een nicht van mij schudde mij wakker door te zeggen dat ik overkwam als haar broer, die heel lang geleden Jehovah getuige is geworden. Zij vertelt dat het een lieve man is en toch is die uitgestoten en dat zal die blijven tot aan zijn dood. Ik waardeerde haar eerlijkheid en tegelijkertijd schrok ik mij rot. Ben ik dan zo bezig?

Ik vind dat de meest zware les

Ja, dat ben ik…..zo praat ik ook met veel enthousiasme over het genezingsproces van mijn ogen om te overtuigen, zie ik NU. Een familielid belde en vertelde dat haar zoon een herseninfarct had gekregen en dat hij een stuk minder kan zien. Door medicamenten zou dat verholpen kunnen worden……in eerste instantie luister ik……….omdat ik weet dat zij niets van mijn levensstijl wil weten..…….. op het laatst MOET ik toch mijn verhaal kwijt……ik kan het niet aanhoren, dat een zo jong iemand tot aan zijn dood toe aan de medicijnen moet…………….Ik vind dat de meest zware les die er is………..mijn mond houden……

Ik vertelde over mijn ogen

Mijn les is om de medische wereld in zijn waarde te laten en dat begint steeds beter te lukken. En de lessen liggen voor het oprapen. Zo zag ik dat mijn oordeel naar de arts in het ziekenhuis afgelopen dinsdag een stuk milder was, dan voorheen. Ik ging naar de bloedbank om een half litertje bloed te geven en ik kreeg een extra keuring, omdat ik de 65 jaar ben gepasseerd. De arts vroeg mij hoe het ging en ik vertelde dat ik mij steeds vitaler ga voelen. Hij bekeek mijn dossier en zag dat dit klopte aan de hand van mijn boven en onderdruk en mijn HB gehalte. Hij constateerde nog wat dipjes in het verleden, hetgeen ik mij weer kon herinneren. Ik vertelde over mijn ogen, dat die ook beter gingen zien en hij kon mij horen. Wanneer ik naar het gesprek terugkijk zie ik ineens het verschil………

Mooi om de "Jehovaharts" te zien

Jehova artsIk vertelde mijn verhaal neutraal, terwijl ik gisteren de bezorgde moeder een hart onder de riem wilde steken en deed mijn verhaal volgens de “Jehovahstijl” In het moment zie ik dat niet….Wat een eyeopener!!!!!!!! De arts kon mijn verhaal aanhoren, maar op het laatst kwam hij met zijn overtuiging, dat de oogspieren na verloop van tijd weer degenereren en je toch weer aan de bril zou moeten. Mooi om aan de ander kant een “Jehovaharts” te zien en ik ervaarde dat ik hem kon horen en ook begrijpen. Achteraf bekeken zijn dit geschenken van de bovenste plank.

Het resultaat viel mij tegen

De arts ging mijn bloeddruk meten en als onderdruk schommelt het zo rond de 94. Hij nam mijn bloeddruk op via een handpompje en de uitslag was 100. Het is de grens dat je bloed mag geven. Het resultaat viel mij tegen en was niet volgens mijn verwachting en meldde dat. Hij wilde nog een tweede meting doen voor de zekerheid en vertelde dat hij dat met een mechanisch apparaat zou doen. Hij vertelde er bij dat dit meestal een hogere uitslag gaf dan met het handpompje. Hij deed de band om mijn linker bovenarm en het apparaat deed zijn werk. De uitslag…….92……..

Wat heeft dat met mijn ogen te maken?

Welke les kan ik hier uit trekken en wat heeft dat met mijn ogen te maken? Ik zie dat mijn hele leven op z’n kop staat en dat ik mij steeds minder zorgen ga maken. Ik merk dat mijn lichaam op celniveau aan het reorganiseren is en dat gaat gepaard met tijdelijke ongemakken. Ik krijg steeds meer doorzicht dat wanneer ik alles laat gebeuren alles exact op z’n pootjes terecht komt. Ik hoef niet meer te geloven in God, ik hoef niet meer te geloven in allerlei spirituele verhandelingen, die voor mij niet goed aanvoelen, ik hoef niet meer te geloven in de apparatuur van de dokter…….wat ik te doen heb, is alleen maar heel goed te luisteren naar mijzelf……heel diep van binnen zit mijn eigen God, mijn eigen spiritualiteit, mijn eigen dokter……..En ik hoef nooit meer iemand te overtuigen volgens  het Jehovahrecept. Wat mij te doen staat, is mijn ervaringen te delen. Dat voelt ook zo. Wie het wil lezen is welkom en wie het bull-shit vindt is even welkom……..

Mijn agressie is langzaam aan het verdwijnen

Jehova met vuile brillenglazenHet schijt hebben aan mensen was een vorm van loskomen uit mijn oude gedachtegoed. God,wat heb ik het nodig gehad om mijzelf te verdedigen……en daar ga je slecht van zien!! Karin, ik ben inmiddels gestart met het schrijven van mijn boek. De tijd is er rijp voor omdat ik de overtuigingsmodus niet meer nodig heb. En mijn agressie is langzaam aan het verdwijnen. Het schrijven heeft mij daarbij enorm geholpen. Al schrijvende ben ik mijzelf steeds meer innerlijk gaan zien. Het schrijven is mijn beste maatje geworden. Vanuit mijn binnenste komt de enige echte waarheid. Niemand kan mij ooit meer iets wijs maken. En ik ga nooit iemand meer iets wijs maken. Ik zie dat ik het Jehovah stuk in mij onder ogen heb gezien en ontmaskerd heb. Dank aan mijn nicht!

Eerlijke en open communicatie

Ik zie steeds meer dat eerlijke en open communicatie het beste medicijn is. Wanneer we eens zouden weten, hoe helend het is om elkaar echt de waarheid te vertellen………..


Lees hier verder hoe het Lies verder vergaat.

E-book

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden