Louter uit liefde

Impulsief uit liefde schrijven


Via linked in kwam ik in contact met Lies, die na een bericht van mijn zijn bril af is gaan zetten. Op het forum van linked in deelt hij zijn ervaringen, die ik met zijn toestemming hier op de website zet. Klik hier om het voorafgaande deel te lezen:

Ik keek in de spiegel

Het is voor mij heel effectief om impulsief te schrijven...op die manier komt de zin en de onzin op papier.......door na te lezen word ik mijn eigen leermeester........ Nu kan ik mijn weerstand duiden t.o.v. therapeuten, coaches, healers enz. Mijn weerstand blijkt alleen gericht te zijn t.o.v. helpers............. Ik keek in de spiegel.............:). Het helpen vraagt om verdieping……………… Ik heb tijdens mijn spirituele opleidingen heel diep "de helper" in mij onderzocht en kwam er uiteindelijk achter dat de drive om te helpen gebaseerd was op erkenning. Het was best wel confronterend, dat die ontdekking als rode draad door mijn leven liep……… Nu zie ik hem ook……….en wanneer ik hem zie…………ja...dan zie ik hem………….

Het lijkt wel of ik ze vrij laat

Een steuntje in de rug…………..ik kan het mensen niet (meer) geven………….soms doe ik het…….en voelt (achteraf) niet goed. Het wonderlijke is dat ik de laatste weken aanmerkelijk meer van mensen ga houden…………het lijkt wel of ik ze vrij laat……. Het loopt synchroon met mijn vrijheid, die ik van binnen voel groeien. Vanmorgen kon ik het woordje “helpen” niet meer vinden ……Toen ik er over mijmerde kwam de Bagavath Gita langs en gaf mij de woorden: Handelen en niet handelen. Deze zijn nu kloppend voor mij. Bij die woorden zitten voor mij geen ladingen….. Handelen en niet handelen ervaar ik als dat die ingegeven worden door iets Hogers. God of de kwamtumfysica zou het omschrijven als “informatie.” De informatie hangt steeds meer in de lucht…….

Kaarsen

Kaarsen uit liefdeWat wonderlijk toch..................ik heb sinds 4 dagen kaarsen aan en mijn lampen uit en luister muziek......... wanneer ik lees, doe ik een lamp aan.......tv?..........te gek voor woorden.......hij trekt niet meer aan mij.........soms.......en kies nu bewust.....vanavond earthflight..........verwondering. Karin jij vertelt b.v. over de kaarsen, om die 's avonds aan te doen ipv lampen en ik ben daar 4 dagen geleden mee begonnen. Ik “moest” handelen. Tijd is relatief. Alles vindt plaats op het juiste moment en we (ik) moeten wennen, dat we het niet in de hand hebben. Het is echt ff wennen :)

Mijn oren laten zich nu enige dagen voelen

Het stopt niet bij mijn ogen, mijn oren laten zich nu enige dagen voelen. Het gaat met pijn gepaard en af en toe schiet er een “vuiltje” uit. Het knapt als het ware…….ik begrijp nu de woorden van Jezus….die oren heeft die horen…….het heeft alles te maken met het innerlijk horen…..

Ik voel dat de energie weer gaat stromen

Ik ga nu mijn schroom voorbij en deel dit met de wereld en volgens mij is dit de bedoeling in deze tijd. Nu begrijp ik dat ik mijn boek niet durf(de) uit te geven…..Ik was 1001 argument aan het zoeken…….het is de angst om voor gek te worden verklaard……..Nu voel ik dat de energie meer gaat stromen……ik ben op de diverse fora aan het oefenen…. Doordat ik meer open ga staan ervaar ik de liefde van mensen……niet alleen de mensen van hier op aarde, maar ook de mensen die in de sferen vertoeven. Ik ervaar opmerkelijk veel de liefdevolle energie van Jezus. Elke keer voel ik de juiste uitspraken van Jezus spontaan in mij opkomen, wanneer er zich een situatie voordoet……en wat mij zo frappeert, is dat die gepaard gaan met humor.

Louter uit Liefde

Louter uit liefdeIk “moest” gisteren langs een (wijze) bekende……ik word daar naar toe gezogen…..we raken aan de praat en ik vertel hem een voorval, waar ik enige jaren diep door gekrenkt was en wat ik “verwerkt” had, zo liet ik weten. Een familielid had mij een mail geschreven met de aanhef Lul…..en wat zegt de wijze man? “Lies, weet jij wat lul betekent?” Ik zat hem vragend aan te kijken en hij antwoordde:”Louter uit Liefde”

"Poepe zonder douwe"

Wij hebben zitten lachen en ik voelde de liefde stromen……en nu voel ik een diepere laag van liefde als energie door mijn rug lopen.  Op de een of andere mystieke manier gebeuren er dus wonderen…..het heeft te maken dat ik beter leer horen en beter leer zien. Ik doe dus niets meer en ik doe alles…..handelen en niet handelen…zo iets……ik kan het niet be”grijpen”…..en dat is nou net de bedoeling….. Wel ff wennen voor iemand, die alles wilde verklaren en sturen ……..:) Ik hoor nu mijn vader zeggen:” Poepe zonder douwe"


Het wordt gewaardeerd als je jouw eigen ervaringen hieronder wilt delen hoe het is om te zien zonder bril. Wil je de ervaringen van Lies verder lezen, klik dan hier.

E-book

Download mijn gratis e-book 7 tips om goed te gaan zien en leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Klik hier om het e-book te downloaden