Page content

Voeding

Voeding is de tweede belangrijke pijler onder de VolZichtmethode. Net als de meeste mensen dacht ik dat ik gezond at. Volkorenbrood, weinig vlees en vet, veel salades en niet teveel zuivel. Totdat ik in aanraking kwam met de inzichten van een Amerikaanse tandarts en kaakchirurg. Door zijn ideeën ben ik ervan overtuigd geraakt dat we terug moeten naar het voedsel van onze voorouders.

Wij hongeren onze ogen letterlijk uit. Onze ogen krijgen niet de voedingsstoffen binnen die ze nodig hebben. Sterker nog ze worden overvoerd met stoffen die schadelijk zijn voor de ogen. Waardoor de ogen steeds zwakker worden, klachten krijgen zoals wazig zicht, droge ogen, rode ogen, t/m oogziektes als staar, glaucoom, macula degeneratie enzovoort.

Goed zorgen voor je ogen betekent meer dan alleen goed koken. Maar hoe doe je dat, welke stappen zet je dan?

Wat kun je dan wel doen om zonder bril of lenzen goed te zien?

In mijn online presentatie leer ik je de stappen die je direct kunt gaan zetten. Om op een natuurlijke wijze goed te gaan zien met je eigen ogen.

Meld je via onderstaande link aan voor de gratis presentatie en leer:

  • Hoe ik en mijn klanten van slecht zicht naar goed zicht zijn gegaan, zonder brillen, lenzen of laseren
  • Hoe ogen met klachten weer gezond en vitaal kunnen worden.
  • Wat er nodig is om te zien met je eigen ogen, dus zonder bril, lenzen of laseren
  • Waarom de mindset van schaarste er voor zorgt dat je nu niet goed ziet.
  • Waarom de fabel dat worteltjes eten goed voor je ogen is, niet klopt.

Presentatie: Gezonde ogen zien perfect

Wil je hier direct mee aan de slag? 

Neem dan contact op voor een gesprek door op onderstaande klikken te klikken. Dan gaan we direct van start.

Klik hier om je aan te melden voor een gesprek.

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin Hogenboom en jouw ogen zijn mijn passie. Al meer dan zeven jaar help ik mensen om goed te gaan zien met hun eigen ogen. Ik heb me gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en ik weet wat ze nodig hebben om hun vitaliteit terug te krijgen. Goede zorg, aandacht en tijd voor jouw ogen, dat is waar ik voor sta.

Ik hoop je terug te zien tijdens de presentatie, reserveer hier snel je plekje.

 

Hartelijke groeten,

Karin Hogenboom

Specialist in Gezonde Ogen

 

Comment Section

7 reacties op “Voeding


Door Mieke Houthaeve op 4 juli 2016

Heb een intolerantie voor koemelk; dus volledig gestopt met kaas, koemelk, yoghurt…het was aanpassen na zoveel jaar. Nu rijstmelk en schapeyoghurt uitproberen.
Heb veel geleerd va voedingsgeneeslundige Hilde Démurie http://www.leefgezonder.be


Door Karin op 4 juli 2016

Beste Mieke,
Rijstemelk, daar schiet je bloedsuikerspiegel van omhoog. Probeer eens rauwe melk en rauwemelkse zuivel producent. dat is iets heel anders dan wat we in de supermarkt kopen.


Door Anne op 6 juli 2016

Heb je niet een intolerantie voor A1 melk? Bij afbraak komt er Peptide vrij en sommige mensen zijn er allergisch voor.
A2 Melk is sowieso gezonder, maar koeien met het A2A2 gen zijn er beperkt in Nederland, laat staan bedrijven met 100% A2A2 koeien, maar in Nieuw-Zeeland en Engeland gaat het apart en staat het gewoon al in de supermarkt, maar zoek een boer met veel koeien van het Jersey of Brown Swiss ras, rauwe melk drink ik al een paar jaar, geen probleem, het is even wennen maar makkelijker verteerbaar naar mijn idee.


Door dineke op 20 mei 2015

Ik heb hoog cholesterol dus mag geen vet vlees.Door Lowietje op 31 juli 2016

Ik heb ook verhoogde cholesterol, ( +/- 280 volgens belgische normen ) en ben hier blij mee, want door deze verhoogde cholesterol zakt mijn kankerrisico met meer dan 80 . Als je kan kiezen hoe je wil sterven heb je je keuze wel onmiddellijk gemaakt. ( grapje )
Karen, proficiat met de moeite die je doet om de mensen correct in te lichten, echter aan de andere kant staat er een MEGA industrie met MEGA financiële belangen om uw volledig correcte informatie proberen belachelijk te maken. Ziekte is altijd al een INDUSTRIE geweest met het nodige geldgewin. Met gezondheid is vele malen minder geld te verdienen. Dus daarom van mij een dikke proficiat voor uw zeer nuttige informatie.


Door Karin op 1 augustus 2016

Graag gedaan en dank je wel!

Plaats een reactie


*