Page content

Voeding

Voeding is de tweede belangrijke pijler onder de VolZichtmethode. Net als de meeste mensen dacht ik dat ik gezond at. Volkorenbrood, weinig vlees en vet, veel salades en niet teveel zuivel. Totdat ik in aanraking kwam met de inzichten van de tandarts en onderzoeker Weston Price. Door zijn ideeën ben ik ervan overtuigd geraakt dat we terug moeten naar het voedsel van onze voorouders. Door het volop eten van eieren, dierlijke producten en dierlijk vet, het trekken van beestenbottenbouillon en het nuttigen van rauwe, volle melkproducten krijgen we de voedingsstoffen binnen die onze ogen zo hard nodig hebben. In ons gezin eten we al jaren volgens de principes van Weston Price. Klik hier om zelf direct aan de slag te gaan en gezonde gerechten te koken voor jouw ogen.

voeding

Goed zorgen voor je ogen betekent meer dan alleen goed koken. Maar hoe doe je dat, welke stappen zet je dan? Je kunt met ons in gesprek hierover in een inzichtsessie. Wij zijn gespecialiseerd in de gezondheid van de ogen en weten precies wat jouw ogen nodig hebben om gezond te zijn. Tijdens dit persoonlijke gesprek met een VolZicht-specialist leer jij drie strategieën aan die jouw ogen laten groeien, zodat je goed kunt gaan zien! Een waardevolle investering in de gezondheid van jouw ogen en je zicht.

Wil je een inzichtsessie of heb je nog vragen? Dan kun je die op het formulier hieronder invullen en mailen.

Praktische informatie

De sessie vindt plaats via skype of telefoon. Als je je aanmeldt, krijg je van ons een overzicht van data en tijden. Kies een voor jou geschikt moment waarop we inzichtsessie volzicht.nlde sessie kunnen vastleggen. De prijs voor een inzichtsessie van een half uur is tijdelijk verlaagd van  € 147,- naar € 97,- .

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden of een vraag stellen.

 

Comment Section

7 reacties op “Voeding


Door Mieke Houthaeve op 4 juli 2016

Heb een intolerantie voor koemelk; dus volledig gestopt met kaas, koemelk, yoghurt…het was aanpassen na zoveel jaar. Nu rijstmelk en schapeyoghurt uitproberen.
Heb veel geleerd va voedingsgeneeslundige Hilde Démurie http://www.leefgezonder.be


Door Karin op 4 juli 2016

Beste Mieke,
Rijstemelk, daar schiet je bloedsuikerspiegel van omhoog. Probeer eens rauwe melk en rauwemelkse zuivel producent. dat is iets heel anders dan wat we in de supermarkt kopen.


Door Anne op 6 juli 2016

Heb je niet een intolerantie voor A1 melk? Bij afbraak komt er Peptide vrij en sommige mensen zijn er allergisch voor.
A2 Melk is sowieso gezonder, maar koeien met het A2A2 gen zijn er beperkt in Nederland, laat staan bedrijven met 100% A2A2 koeien, maar in Nieuw-Zeeland en Engeland gaat het apart en staat het gewoon al in de supermarkt, maar zoek een boer met veel koeien van het Jersey of Brown Swiss ras, rauwe melk drink ik al een paar jaar, geen probleem, het is even wennen maar makkelijker verteerbaar naar mijn idee.


Door dineke op 20 mei 2015

Ik heb hoog cholesterol dus mag geen vet vlees.Door Lowietje op 31 juli 2016

Ik heb ook verhoogde cholesterol, ( +/- 280 volgens belgische normen ) en ben hier blij mee, want door deze verhoogde cholesterol zakt mijn kankerrisico met meer dan 80 . Als je kan kiezen hoe je wil sterven heb je je keuze wel onmiddellijk gemaakt. ( grapje )
Karen, proficiat met de moeite die je doet om de mensen correct in te lichten, echter aan de andere kant staat er een MEGA industrie met MEGA financiële belangen om uw volledig correcte informatie proberen belachelijk te maken. Ziekte is altijd al een INDUSTRIE geweest met het nodige geldgewin. Met gezondheid is vele malen minder geld te verdienen. Dus daarom van mij een dikke proficiat voor uw zeer nuttige informatie.


Door Karin op 1 augustus 2016

Graag gedaan en dank je wel!

Plaats een reactie


*